TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Farmen-Izabellas flirtiga ord till Hans Wincent – starka känslorna

14 mar, 2022 
Farmen-Izabella
Izabella ”Bella” Andersson Acimovic lämnade Farmen 2022 på grund av abstinensbesvär.
Nu avslöjar hon sina okända känslor för Hans Wincent.
”Han är stilig!”, skriver Izabella på Instagram.
Annons
Farmen-Monika Ostrowska om relationen till de andra deltagarna på gårdenBrand logo
Farmen-Monika Ostrowska om relationen till de andra deltagarna på gården

Farmen 2022 lider mot sitt slut och deltagare efter deltagare har fått lämna gården. En av de som dock lämnade Farmen frivilligt var Izabella ”Bella” Andersson Acimovic.

Nu, snart ett år efter inspelningen, avslöjar hon relationen till Hans Wincent, 50, med ett par flirtiga ord – läs här!

Izabella lämnade Farmen på grund av abstinens: ”Vara ärlig”

För de som har följt Farmen är det ingen hemlighet att Izabella hade abstinensbesvär. Trots att finalen var nära så valde hon att lämna, något som möttes av blandade reaktioner.

– Produktionen ville hjälpa mig och frågade ”vill du gå ut med att det är på grund av abstinens som du drar eller vill du säga att du längtar hem?”, har Izabella tidigare berättat till Hänt följt av:

Annons

– De var väldigt så här ”det är okej oavsett vad du än vill säga, men du behöver verkligen inte berätta sanningen”. Men jag vill vara ärlig och visa, speciellt för alla unga, att om man börjar röka så ger det konsekvenser i livet.

Izabellas flirtiga ord till Hans Wincent inför alla: ”Stilig”

Någon som år efter år gör stort intryck hos Farmen-tittarna är Wincent, som delar ut uppdrag till deltagarna och ser till att de gör sitt jobb.

Nyligen berättade han öppenhjärtigt att han fått diagnosen sömnapné, en sjukdom som visar sig i andningsuppehåll när man sover.

– Symptomen kan vara diffusa, förutom trötthet, morgonhuvudvärk, halsbränna, ont i svalg och sura uppstötningar... Obehandlad sömnapné ökar dödligheten i hjärt-kärlsjukdom tre- till sex gånger. Det ökar också förekomsten av förmaksflimmer, hjärninfarkt, högt blodtryck i lungartärerna och typ 2 diabetes, har han tidigare berättat för Hänt.

Men det råder ingen tvekan om att Wincent berörde många farmare i årets säsong. Han har även hyllats av såväl tittare som tidigare deltagare.

När Izabella nu har en frågestund på Instagram är det en följare som undrar ifall Izabella tycker Wincent är snygg, och det visar sig att svaret är självklart!

Izabella från Farmen om Wincent
Izabella från Farmens flirtiga ord om Wincent

”Du tyckte Wincent var snygg”, lyder påståendet, varpå Izabella svarar:

”Han är stilig!! Gillar W”.

FOTO: TV4

Annons