ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Farmen-Helené Fransson har hittat kärleken – efter tuffa uppbrottet

02 jan, 2023 
Helené Fransson
Helené Fransson föll på målsnöret i Farmen 2022.
Kort efter bröt hon förlovningen med sin fästman.
Nu kan hon bekräfta den stora glädjen – hon har funnit kärleken på nytt och dessutom blivit sambo!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Brolins avslöjande om Farmen-inspelningarnaBrand logo
Anna Brolins avslöjande om Farmen-inspelningarna

Helené Fransson var en av de tappra deltagarna i fjolårets säsong av Farmen och slutade upp på en andra plats. Ett år har gått sedan säsongen sändes och för Helené har det minst sagt hänt en hel del.

Under säsongens gång fick tittarna se att Helené fick brev och besök från den dåvarande fästmannen – men kort efter att programmet sändes så berättade hon att relationen var slut.

– Det är en jättetuff tid som jag går igenom just nu. Jag har precis gjort slut med Robin. Omställningen är stor och jag har hamnat i en existentiell kris, berättade Helené för Hänt då.

Men under det gångna året har hon hunnit bo i Stockholm i fyra månader för att studera upp ämnen för att kunna söka in till polishögskolan – och hon fick med sig mer än bara bra betyg. Helené fann nämligen kärleken på nytt som hon senare tog med sig hem till Göteborg.

Annons

Började planera för att skaffa familj ensam – nu berättar Helené

Tiden efter uppbrottet var tuff och Helené berättar i en ny intervju med Hänt att hon planerade att leva sitt liv ensam och började läsa på om hur man löser det rent praktiskt att bilda en familj på egen hand.

– Det totalvärde alltså. Jag va så himla inställd efter uppbrottet att jag skulle leva livet själv. Jag började titta på att skaffa familj själv, hur det funkar och rent kostnadsmässigt hur man lägger upp det. Jag tänkte att om jag inte ska göra det med Robin ska jag inte göra det med någon, berättar Helené för Hänt.

Annons

Men under sin tid i Stockholm träffade hon sin nuvarande sambo på Tinder och det sa klick. Nu bor paret tillsammans i en lägenhet de hyr i Göteborg.

– När det tog slut så trodde jag nog aldrig att jag skulle kunna hitta någon igen. Men det har jag gjort. Jag har en pojkvän, berättar hon glatt.

Flyttade till Stockholm för att studera – drömmer om att bli polis

Efter den intensiva sommaren på Farmen så beslöt Helené sig för att ta tjänstledigt och börja studera och det var precis det hon gjorde under sommaren.

– Jag läste upp lite ämnen som jag eventuellt behöver för att söka in till polishögskolan. Så efter sommaren på farmen behövde jag semester så då tog jag tjänstledigt för att plugga upp ämnen som jag behöver senare. Så det har jag faktiskt gjort i år, säger Helené och fortsätter:

– Jag har alltid drömt om att bli polis, sen har det bara inte blivit att jag tagit tag i det riktigt eftersom jag inte velat gå tillbaka till skolbänken.

Men nu har hon de ämnen hon behöver och målet är att söka in till polishögskolan inom de närmsta fem åren.

FOTO: TV4/Instagram

Annons