LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Farmen-Fredrik ljög för alla – Magnus är rasande: ”Noll arbetsmoral”

27 feb, 2024 
Farmen-Fredrik har gjort sig allmänt känd för att inte jobba mer än vad som krävs.
Nu har han fejkat en sjukdom och det rör minst sagt upp känslor.
– Jag blir ju helt skogstokig när han säger att han är sjuk, säger Magnus till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Röda mattan med Farmen-Jennifer ValenciaBrand logo
Röda mattan med Farmen-Jennifer Valencia

Det är ny vecka i Farmen och det betyder ny storbonde!

Det är ingen mindre än Fredrik Trygg, 35, som fått äran att axla rollen, men hans ledarskap har däremot börjat från sängen, med en längre sovmorgon.

– Nej jag mår skit. Jag har haft frossa hela natten och mår illa som fan. Jag mår verkligen skit liksom, jag kommer inte upp härifrån, säger han i programmet.

Men ganska snart får tittarna veta att Fredrik inte alls mår dåligt, utan i själva verket mår han prima ballerina.

Farmen-Fredrik: Därför fejkade jag min sjukdom

När Hänt når Fredrik berättar han varför han valde att fejka sin sjukdom.

– Ja, alltså. Jag kände ju på en gång att "det är jag mot dem nu". Och då kände jag att nu måste jag ta vara på det här tillfället. Alltså jag själv tycker ju att jag har jobbat för hårt. Så jag tänkte; nu bestämmer jag mig för att jag ska vara sjuk, säger han till hänt.

Annons

Även om Fredrik tycker att han jobbat hårt så är det nog inte alla som håller med om det.

– Min inställning till Freddans arbetsmoral är ju typ noll hela vägen, säger Magnus Samuelsson, 48, till Hänt.

De andra farmarna visste nämligen inget om Fredriks fejkade sjukdom, och det fanns en viss misstanke mot honom, speciellt från Magnus håll.

– Jag blir ju helt skogstokig när han säger att han är sjuk. Jag var helt hundra på att han inte var sjuk utan bara låg och myglade sig. När man sen ser på tv att det är precis det han har gjort, han är ju medveten också om att han ljuger alla människor rakt upp i ansiktet.

FARMEN 2024
FOTO: TV4

Farmarnas kritik mot Fredriks beteende

Även tittarna har varit inne på samma spår om att Fredrik skulle vara en latmask. Men Fredrik är inte särskilt orolig för det, många tittare tycker ju att han gör väldigt rolig tv.

Annons

Vad tror du att tittarna kommer tycka om det här nu?

– Nej, men jag hoppas ju på att det är skitmånga som tycker det är kul och skitmånga som tycker att de irriterar ihjäl sig över det. Och det är ju precis därför jag gör så liksom. Men jag gör ju så också för att jag tänker ju inte bara på tittarna i sig, utan jag kände väl att jag hade jobbat jävligt hårt tidigare veckor så jag behövde väl vila upp mig lite extra helt enkelt, säger Fredrik och fortsätter:

– Och det skulle vara kul att se när Perre står på alla fyra och svetten rinner ner i röven på honom. Och att se dem där ute och kämpa medan jag ligger och gottar mig under ett duntäcke... Ja, kollar ut och bara ser så att allt blir klart.

Under veckan började dock Magnus få dåligt samvete – ifall det skulle vara så att Fredrik verkligen var sjuk. Men nu när han fått se sanningen på tv så kan han pusta ut.

– Det är ganska skönt att känna det att man inte behövde ha dåligt samvete. Så det känns jävligt gött nu att jag inte behövde ha det för min magkänsla var rätt hela tiden. Att han verkligen är lat och inte vill jobba. Och dessutom utstuderat skiter i att jobba, säger Magnus och tillägger:

– Så det är ju ganska äckligt gjort.

FARMEN 2024
FOTO: TV4

FOTO: TV4

Annons