farmen 2023

Sanningen om Jan-Christer och Sandras bråk i Torpet – nu talar han ut

Farmen 2023

Det hettar till rejält mellan Jan-Christer ”JC” Nilsson och Sandra i Torpet denna vecka.
I en intervju med Hänt berättar JC om bråket som uppstår och vad tittarna inte fick se.
– Det visar de inte i programmet, säger Jan-Christer.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Tova berättar om den tuffa tiden: ”Jag fick missfall”
0:57

Efter reklamen: Farmen-Tova berättar om den tuffa tiden: ”Jag fick missfall”

(0:57)

Slå på ljud

Vi har knappt kommit halvvägs in i tittarsuccén Farmen och det har redan uppstått mycket dramatik på gården – som även har följt deltagarna utanför programmet.

Vid sidan av Farmen sänds Torpet dit utslagna deltagare kommer för att få en andra chans att tävla sig tillbaka och vinna den stora tävlingen. På Torpet kan man belönas med fördelaktiga amuletter som sedan kan användas i Farmen.

Bråket mellan deltagarna i Torpet: "Lyssnar inte"

På Torpet befinner sig Jan-Christer ”JC” NIlsson, 68, Viktor Bergström, 28, och Sandra Öder, 28, som inte alltid drar jämt med varandra. I ett avsnitt som nyligen sändes kan man se hur Jan-Christer och Sandra hamnar i bråk när de ska utföra ett uppdrag.

– Du är otrevlig hela tiden, jag har aldrig gjort dig någonting, jag försöker vara positiv, säger Sandra med gråten i halsen varpå man hör JC säga inifrån huset:

– Du pratar när andra pratar, när du ska lyssna.

Därefter stormar Sandra därifrån och är uppenbart ledsen. JC och Sandra har olika åsikter om hur de ska utföra uppdragen och i programmet menar JC att Sandra tar för lätt på saker och ting.

Trion har denna veckan fått i uppdrag att bygga trädgårdsmöbler

– Sandra och jag kommer inte överens, så är det bara. Jag klarar inte av när man säger "det tar inte så lång tid, det är så enkelt att göra möbler, det är så enkelt, det är bara att göra en lång bänk", det är inte så jävla lätt att slå ihop en bänk. Och stolar. Jag har aldrig byggt möbler, så det är inte så lätt att göra det, säger JC i programmet.

JC menar att detta har hänt vid fler tillfällen tidigare och att detta var droppen för honom. Sedan utbryter en diskussion där båda parter menar att den andre inte lyssnar på vad de säger.

– Enligt JC så lyssnade jag tydligen inte, så han gav mig en utskällning och det är den andra utskällningen på två dagar. Jag skulle säga att jag brukar inte bli så berörd men jag tycker faktiskt att han är så jävla otrevlig, säger Sandra.

Sanningen om bråket på Torpet – det får tittarna inte se

När Hänt når Jan-Christer kan han berätta om hur han ser på situationen och hur relationen till Sandra såg ut i programmet. Han menar att de inte drog jämnt ens i starten av programmet och att han irriterade sig på att hon avbröt när andra pratade.

– Det började redan när Eddie (Eddie Gecer) var storbonde första veckan och det är inte med så tydligt i tv, när han pratar och skulle förklara, då pratar hon. Högt och tydligt. Det var hon man hörde, säger Jan-Christer till Hänt och fortsätter:

– Hon snackade lika mycket som honom och han hörde man ju inte. Förmodligen är hon en bra tös utanför, det är inget snack om det.

Jan-Christer menar att klippningen av programmet inte visar hela bilden av vad som hände då han vid flera tillfällen hade sagt åt Sandra att vissa saker inte gick att utföra på det sättet som hon föreslog.

– Nu visas det i programmet när hon säger att "vi behöver inte bli ovänner". Jag hade sagt till henne fem gånger tidigare men det visar de ju inte i programmet, säger JC till Hänt.

JC och Viktor kommer till synes bra överens i programmet, vilket lämnade Sandra lite utanför. Därför blev hon extra glad när en ny deltagare kommer in i programmet i avsnittet efter.

– Jag har tyckt det har varit skittråkigt att vara med JC och Viktor själv. De jobbar ju och så sitter jag där inne och broderar, säger Sandra i Torpet.

Hänt har sökt Sandra Öder för att få hennes syn på situationen, utan resultat.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN