Fansen jublar över Isabella Löwengrips nya förvandling

Isabella Löwengrip har skaffat längre hår – och följarna älskar det.
Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip jobbar hårt för att balansera sina skönhetsbolag med rollen som mamma. Men häromdagen blev det en sammanslagning av de båda när hon hade frisördag med barnen. Nu visar Isabella Löwengrip upp en ny frisyr som får hennes följare att reagera.
Annons

Isabella Löwengrip, 28, började sin karriär som bloggare när hon var tonåring. Fokuset på skönhet och mode har följt med och idag driver hon flera bolag. För att klara av sin vardag har hon ett team bestående av bland annat en kock, en assistent och en nanny. På sin blogg berättar hon ofta om att hon får hjälp med looken av en stylist.

Annons

På sin blogg berättar också Isabella Löwengrip ofta om sina barn, Sally, 4, och sonen Gillis, 5, som hon har tillsammans med ex-maken Odd Spångberg, 31. Isabella har tidigare skrivit att hon hoppas allt dottern Sally ska ta över hennes skönhetsimperium.

”Jag ser fram emot att få värva in henne i vårt framtida skönhetsimperie. Hon kommer att älska det”, skrev Isabella Löwengrip på sin blogg i februari.

På bloggen skriver nu Isabella Löwengrip att hon och barnen haft en fredag med ”frisörtema” – och att Isabella fått en ny look.

Annons

Mysig fredag med barnen. Vi har haft frisörtema, Emelie satte i nya hairtalk på mig och jag valde att ha i lite längre hår bara för att det är sommar och semester om några veckor. När jag såg mig i spegeln osminkad så såg jag nästan ut som för flera år sedan när jag hade såhär långt hår och Sally var nyfödd. Himla fint och kul med lite variation”, skriver Isabella Löwengrip på sin blogg.

Hon fortsätter:

Jag har slutat att bleka håret helt och färgar endast istället. Kvalitén på mitt nya hår som växer fram är dag och natt nu”.

Många åsikter bland följarna

På bilden som hon lagt upp på sin blogg syns en betydligt längre frisyr i en blond nyans.

I kommentarsfältet är det flera av Isabella Löwengrips följare som reagerat över den nya kalufsen.

Så fin färg, som ett änglahår”, skriver en person.

Annons

Ditt hår ser verkligen fantastiskt ut!”, tycker en annan.

Du ser nu ut som en Hollywoodfru”, menar en tredje.

Isabella Löwengrip har även visat upp håret på sin Instagram story. Se hennes nya look här:

Isabella Löwengrips nya långa hår.

FOTO: TT/David Fisher, TT/Anna-Karin Nilsson, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…