Isabella Löwengrips ord om 5-årige sonens förändring: ”Redo”

Isabella Löwengrip och sonen Gillis
Isabella Löwengrips mål är att bli världens mäktigaste affärskvinna. Varannan vecka tar hon samtidigt hand om sina två barn och i ett nytt inlägg på bloggen skriver Isabella om sonen Gillis nästa steg i livet.
Annons

Under sex års tid har entreprenören och influencern Isabella Löwengrip, 28, skapat sig ett helt imperium som egen företagare och delägare i olika varumärken. Men det är inte bara hemma i Sverige som Löwengrips varumärken går att finna utan även runt om i världen.

Förutom att driva flera företag har hon barnen Sally, 4, och sonen Gillis, 5, tillsammans med ex-maken Odd Spångberg, 31. Efter att paret gått skilda vägar bor barnen hos Isabella varannan vecka. Samtidigt som hon tar hand om barnen kämpar hon för att nå sitt mål om att bli världens mäktigaste affärskvinna.

För några dagar sedan skrev Isabella i ett inlägg på Instagram om konsten att kombinera familjelivet med karriären.

Sally (och Gillis) börjar märka att de har en mamma som lever ett ganska annorlunda liv jämfört med andra föräldrar. De vet att de alltid hittar mig arbetande i mitt hemmakontor sent på kvällarna, de är vana att mina kollegor kommer över för sena styrelsemöten i mitt kök och om barnen vaknar smyger de alltid upp i mitt knä och somnar igen, omringade av ljudet från de vuxnas röster”, skrev hon.

Isabella Löwengrips ord om sonen Gillis skolstart

I ett nytt inlägg på Isabella Löwengrips blogg skriver hon nu om sina tankar kring sonens skolstart, som står precis runt hörnet.

”Dagen började väldigt spännande, Gillis har nämligen börjat skolas in i hans nya skola. Jag visste inte att man redan var på plats två dagar i maj för att förbereda men det har känts väldigt bra. Han är så otroligt stolt. Hela han sken som en sol när han satte sig vid sin skolbänk i sin skjorta”, skriver hon.

Hon fortsätter och berättar om turen hon haft med sina barn.

”Gillis är så redo att börja skolan. Han fick ha en halvdag där idag (jag ska hämta honom om en stund och sedan förskola) och jag har fått lyssnat in en föreläsning i aulan om hur man preppar sitt barn för skolstart. Alla barn är så olika men jag har haft turen att de är så lillgamla, trygga och mogna både två. Att fixa skolstarten känns hur tryggt som helst. Sally hade nog helst också börjat om hon hade kunnat”, skriver Isabella Löwengrip.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/EXP/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…