LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Familjens stora förvåning – efter Carin da Silvas beslut

27 dec, 2020 
Carin da Silva
Carin da Silva är i Sverige igen med sin familj. På sin blogg berättar hon nu om ett nytt tilltag – som fick alla att tappa hakan.
”Sen hände något som förvånade oss alla”, skriver hon.
Annons
Carin da Silvas livsförändring: “Känns märkligt”Brand logo
Carin da Silvas livsförändring: “Känns märkligt”

Sedan förra hösten bor Carin da Silva i Belgiens huvudstad Bryssel. Familjen packade ihop sina saker och flyttade dit efter att maken Niklas da Silva fått nytt jobb där.

Av allt att döma trivs de bra i det nya landet, och barnen Theo och Max har trots den tuffa tiden under coronapandemin hittat nya kompisar i skolan. Det berättade Carina da Silva om i en intervju med Hänt.

– Det som har varit det största är att killarna går på en stor internationell skola men på en svensk sektion där de pratar svenska. Där är klasserna ganska små, i Theos klass är de tolv elever i ettan till femman. I hans ålder är de fyra eller fem barn så det som har varit den stora utmaningen där är att om de inte klickar med en kompis så finns det inte så många alternativ, säger Carin da Silva i den intervjun.

Carin da Silvas jul med familjen

Nu har de rest tillbaka till Sverige för att fira jul. Och familjen verkar ha det bra.

Annons

”Julafton bjöd på strålande sol, promenad, mycket och god mat, en jultomte som höll avstånd och lämnade en säck full av klappar, glada och speedade barn och trötta och nöjda föräldrar”, skriver Carin da Silva på sin blogg och fortsätter:

”Ja det blev en minst sagt annorlunda jul i år men som tur är så kommer det fler jular som då blir mer som de brukar vara”.

Resten av juldagarna gick också i familjens tecken. Under annandagen delade Carin da Silva med sig av ett nytt blogginlägg där hon berättar om ett för henne ovanligt beslut.

”Sen hände något som förvånade oss alla”, skriver hon och avslöjar vad som skedde:

Ovanliga beslutet som överraskade

”Vi satte på bastun och t.o.m. jag bastade”, skriver hon.

Men överraskningarna slutade inte där. Carin da Silva fortsätter:

”Men det var inte det som var mest förvånande. Nej. Utan det skedde strax därefter. JAG badade i isvak!!! Eller ja… badade och badade. Det är så grunt där vi gjorde hålet så jag fick sätta mig och splashade vatten på överkroppen. Sviiiiiinkallt men ändå härligt!!!”, skriver hon.

En mysig jul som kröntes med en ny upplevelse, alltså. Härligt!

Bild: Hans Shimoda/TT, Karin Törnblom/TT

Annons