TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Familjen Wahlgren Ingrossos tystnad – markeringen mot Phillipe Cohen

27 jul, 2022 
Pernilla Wahlgren och Phillipe Cohen
Spekulationer kring att Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen ska ha gjort slut har florerat den senaste tiden, men Bianca har dementerat ryktena. Men nu har följarna gjort ytterligare en iakttagelse.
Annons
Därför befinner sig Åsa och Emilio Ingrosso i Sverige hela sommaren – avslöjar nya restaurangenBrand logo
Därför befinner sig Åsa och Emilio Ingrosso i Sverige hela sommaren – avslöjar nya restaurangen

Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28, träffades för första gången när Bianca var 15 år gammal i Marbella, Spanien. Någon kärlek vid första ögonkastet var det däremot inte.

Kärlekssagan började först ett par år senare när de sprang på varandra på nattklubben Café Opera i Stockholm. De har nu varit ett par i många år – däremot har relationen varit stormig under perioder.

När Bianca i fjol gästade podcasten Två meter dumheter så avslöjade hon att paret gjort slut med varandra inte bara en utan åtta gånger.

Följarnas spekulationer om deras relation – Biancas svar

Den senaste tiden har det spekulerats kring att Phillipe och Bianca ska ha gjort slut igen. Detta efter en video som hon publicerade på Youtube där hon pratade om hur det är att vara singel i vuxen ålder.

Annons

Följarna lade dessutom märke till att paret knappt synts med varandra på ett tag, och att de inte heller gillar eller kommenterar varandras bilder som de vanligtvis brukar göra.

När Hänt sökte Bianca om situationen fick vi svaret:

”Jag är inte singel.”

Efter Phillipes framgångar – tystnad från Biancas familj

Men inte heller under de senaste veckorna har paret synts tillsammans. Bianca var nyligen på en resa till Gotland där Phillipe även då lyste med sin frånvaro.

Nu har följarna lagt märke till ytterligare grejer. Det är nämligen så att Phillipe nyligen öppnade ännu en restaurang vid namn Posto pasta, och familjen Wahlgren Ingrosso har inte gratulerat till framgångarna varken på hans egna Instagram-konto eller på restaurangens. Ingen i familjen har heller gillat hans senaste bilder överlag.

Om de har stöttat honom privat vet vi däremot inte, men flera följare har noterat familjens tystnad på sociala medier!

FOTO: Discovery+/Youtube

Annons