Familjen Annorlunda-Sami Nikulas kärlek efter skilsmässan

Sami Nikula och Matilda Nikula
Efter skilsmässan från Matilda Nikula har Sami Nikula återigen funnit kärleken.
Nu berättar Familjen Annorlunda-profilen om kärlekslivet efter det 13 år långa äktenskapet.
– Jo, men det finns en. Det gör det, berättar han för Hänt.
Annons

Sami Nikula och han ex-fru Matilda Nikula blev två kända ansikten för svenska folket under sin medverkan i tv-serien Familjen Annorlunda. Nio-barnsfamiljen från Hallstahammar lever dock inte i samma livssituation idag som de gjorde under tiden då serien sändes på tv. Sami och Matilda valde nämligen att skilja sig för ett och ett halv år sedan. Idag är de två ex-makarna vänner och turas om att ha hand om barnen varannan veckan.

Annons

– Relationen mellan mig och Matilda, att den är bra, det betyder jättemycket för mig! Man få en trygghetskänsla av det hela, att vi klarar av det här, har Sami tidigare berättat för Hänt.

Kärleksinviterna: ”Gick över styr”

Att lämna ett äktenskap efter 13 år tillsammans menar Sami inte har varit det enklaste även om beslutet om skilsmässan var gemensamt.

– Jag har varit ganska bestämd i det där att jag kommer inte gå in i någon ny relation förrän jag känner att jag befinner mig där jag vill befinna mig, säger han.

Efter programmet märkte Sami att det började regna in kärleksinviter till honom på sociala medier.

– Det är ganska många som söker och har sökt kontakt med mig. Men jag har plockat bort mig själv från alla dejtingsajter och sådär för jag gillar inte alls att hålla på och skriva till varandra. Jag tror mer på den här varianten att man springer på någon i Ica-kön och känner det där klicket.

Dejtingförslagen menar Sami dock kom till en gräns då han kände att det var många av beundrarna som bara hade ett intresse för honom, men inte alls för barnen.

– I början så tyckte jag det var ganska charmigt faktiskt. Den där uppmärksamhetsbiten, ingen kan ju säga att man inte gillar uppmärksamhet. Men någonstans tycker jag att det gick över styr. Jag har ju många barn och det är ju inte vem som helst som kan axla den rollen i ett förhållande.

Relationen efter äktenskapet

Annons

Trots detta visar det sig att Sami faktiskt gav kärleken ett nytt försök strax efter skilsmässan. Däremot kände han då inte det läget inte var på den plats han egentligen ville och att relationen därför inte höll.

– Jag har haft ett kortare förhållande för lite över ett år sedan som jag avslutade. Det fungerade inte alls eller jag var helt enkelt inte mogen för det då.

Idag har Sami ordning på sitt liv och trivs bra i sin livssituation med den delade vårdnaden. När Hänt pratar med honom berättar han dessutom att kärlekslivet faktiskt rullar på just nu och att det finns en speciell person i hans liv.

Annons

– Jo, men det finns en. Det gör det. Men det är väldigt nytt och lite mer i vänskapsnivå just nu.

FOTO: Instagram

 

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…