Familjen Annorlunda-Carola Wetterholms nya kärleksbesked

Carola Wetterholm
Familjen Annorlunda-profilen Carola Wetterholm separerade från sin ex-man för sju år sedan.
Nu berättar hon för Hänt hur hennes liv ser ut idag – både jobbmässigt och kärleksmässigt.
– Jag saknar det faktiskt inte, säger hon.
Annons

Carola Wetterholm blev ett känt ansikte efter sin medverkan i Familjen Annorlunda tillsammans med sina då åtta barn, Janelle,  Patricia, tvillingarna Robert och Corrinda, Novalie, Trixie, Lovelia och Jordan.

Annons

Men mycket har förändrats sedan dess. Hon fick efter programmet ytterligare ett barn, hon separerade från sin ex-man och hon har hunnit bli mormor till en liten pojk.

För Hänt berättar hon mer om hur livet ser ut idag.

– Jag bloggar ju, sen pluggar jag även några kurser, säger hon och förklarar vad det är hon studerar:

Annons

– Det är inom kreativt skrivande, mitt mål är att bli författare. Men det är ju svårt såklart, men det är en dröm. Man vet aldrig, säger hon.

Carolas kärleksbesked

Idag lever Carola ensam med sina nio barn. För henne är livspusslet inget problem trots den stora skaran av barn – hon är ju så van vid det menar hon.

– Det går väldigt bra, allt blir lättare ju äldre de blir också. Men sen blir deras problem lite svårare, nu är de saker som är jobbiga på riktiga, som relationer och vänner och så där. Istället för skrubbsår man kan sätta plåster på, säger hon och fortsätter:

– Nej men det funkar, det är vardag för mig med alla barn.  Det är sju år sen jag blev ensam, de sju åren har jag lärt mig att vara ensam och klara allt på egen hand.

På frågan om hon dejtar svarar hon snabbt nej. Hon trivs med att leva ensam, som det känns just nu.

– Nej det gör jag inte. Jag har inte haft tid. Jag har många manliga kompisar, vi hänger en del. Men det är absolut inget dejtande.

Annons

Längtar du något efter kärleken? 

– Jag saknar det faktiskt inte, det är skönt att vara själv. Jag levde ihop med min ex-man från att jag var 17 sen i 26 år så det är skönt att vara ensam nu och bestämma allt själv, säger hon och fortsätter:

– Så dejting är inget jag funderar på så. Händer det så händer det, jag letar inte, säger hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…