ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Familjen annorlunda–Annika Petterssons nya barnbesked: ”En till”

25 jul, 2021 
Annika Petterssons barnbesked
Familjen annorlunda-profilen Annika Pettersson födde sitt elfte barn i början av juni.
Men nu kommer hon med ännu ett barnbesked till följarna.
”Jag vill nog ha en till”, skriver hon.
Annons
Familjen annorlunda – så lever några av familjerna idagBrand logo
Familjen annorlunda – så lever några av familjerna idag

Annika Pettersson och Conny Pettersson blev kända för svenska folket efter sin medverkan i programmet Familjen annorlunda. Tillsammans med alla barnen gjorde de ett stort intryck hos tittarna och har efter flera säsonger blivit en omtyckt familj med många följer på sociala medier.

Nyligen födde Annika dessutom sitt elfte barn som fick namnet William. Det blir Connys 12:e, då han har ett barn sedan en tidigare relation. Men nu en månad efter Williams födsel kommer Annika med ett nytt barnbesked!

Sanningen bakom namnvalet till elfte barnet William

Annika har nu elva barn med Conny men titulerar sig som tolvbarns-mamma då hon också har ett bonusbarn. Det elfte barnet fick namnet William och i en tidigare intervju med Hänt har hon berättat om namnvalet och hur det kändes att bli mamma ännu en gång.

– Williams namn var nog med lite i bakgrunden redan när vi bestämde att Anton skulle bli en Anton. Sen när vi fick veta att en pojk till var på väg så blev det liksom givet att det var en William, berättar hon och fortsätter:

Annons

– Men innan det spikades ville vi ju se honom, och han ser verkligen ut som en William. Vi har även frågat barnen som håller med om hans namn.

Nyligen fyllde William en månad och Annika visade upp honom på Instagram.

Annikas nya barnbesked med Conny: ”Jag vill nog ha en till”

Annika har nu, en månad efter Williams födsel, fått frågan om hon vill ha ett barn till. Och mycket riktigt. Under en frågestund på Instagram avslöjar hon nämligen att hon är sugen på ytterligare en bebis!

På frågan om ett till barn blev svaret: ”Denna frågan kommer hela tiden... Jag vill nog ha en till. Faktiskt. En. Conny är med på den biten. Men inte just nu, det säger vi båda. Senaste förlossningen var ganska dramatisk och vi kommer ge det lite tid nu. Både för kroppen och knoppens skull. Så får vi nog se sen.

Annons

Hon fortsätter:

”Blir det en till så blir det aktuellt om något år eller två, men då kanske även den där känslan av att vi är klara infunnit sig... Man vet ju aldrig.”

I ett meddelande till Hänt berättar hon vidare om tankarna på ännu en familjemedlem.

”Visst finns tanken men absolut inte nu. Vi har valt att inte utesluta tanken. Jag vill nog kanske ha en till så småningom, men det ser vi då. Vi planerar inte för det alls, men utesluter det inte. Vi ser helt enkelt vart livet för oss”, skriver hon.

FOTO: TV4/Instagram

Annons