Därför har Vanessa Elie stängt ner Instagram-kontot exonphspoilerse

Vanessa Elie, Big Brother-programledarna

Vanessa Elie driver det populära spoilerkontot exonphspoilerse på Instagram.
Men nu ligger kontot helt plötsligt nere.
Läs allt om varför kontot är nedtaget här!
Slå på ljud

Vanessa Elie är personen bakom spoilerkontot exonphspoilerse på Instagram, där avslöjar hon saker som händer i diverse realityprogram i Sverige, främst Ex on the beach, Paradise Hotel och Big Brother. Idag har Vanessa flera hundratusen följare.

Vanessa driver också en podcast med Ex on the beach-profilen Amelia Silowá som heter Vi avslöjar allt, där de bjuder in kända profiler från reality-programmen och intervjuar dem.

Under veckan har Vanessa stängt ner sitt spoilerkono och få följare har förstått varför. Läs vidare för att ta reda på varför exonphspoilerse ligger nere.

Hur gammal är Vanessa och vad heter hon på Instagram?

Vanessa Elie föddes den 19 mars 1997 hon är 24 år gammal. Vanessas smeknamn är Nessa och hon kallas mestadels för det. Utöver Nessas spoilerkonto har hon också en privat profil som tyvärr är privat men hennes användarnamn är där är nessaelie.

Vad gör instagramkontot exonphspoilerse?

LÄS MER: Så gick det sen för Big Brother-deltagarna – visar upp nya kärleken
NU GRATIS

Som tidigare nämt är exonphspoilerse ett spoilerkonto på Instagram, Vanessa får reda på saker som sker i reality-programmen innan de visas för allmänheten och lägger ut det på sitt konto. Hon delar bland annat med sig av vilka deltagare som åker ut under säsonger.

Utöver alla hemligheter Vanessa avslöjar på Instagram-kontot är hon också väldigt öppen med vad hon tycker och tänker om de olika deltagarna. Detta har lett till att hon har fått utstå en hel del hat.

Därför har Vanessa stängt ner sitt Instagram-konto

Under den senaste tiden har exonphspoilerse legat nere, detta beror på att Vanessa har fått utstå mer hat och hot än tidigare. Hon har valt att stänga ner kontot tillfälligt på grund av alla hatkommentarer hon har fått i samband med den pågående säsongen av Big Brother.

I en intervju med Nyheter24 berättar Vanessa om varför hon har tagit beslutet om att stänga ner spoiler-kontot.

– I och med att jag promotat Emelie har tittare blivit arga över att Emelie eventuellt vinner istället för deras personliga favoriter. Detta har fått folk att skicka hat och hot i en utsträckning jag inte tidigare upplevt, säger Vanessa till Nyheter24.

– Detta har helt ärligt fått mig att må ganska dålig. Jag får aldrig hot annars men nu har det gått över styr.

Big Brother 2021. Emelie Svensson.
FOTO: Jakob Dahlström/TV4

LÄS OCKSÅ: Paradise Hotel stoppas helt – det händer med okända vinnaren

LÄS OCKSÅ: Nya ödesbeskedet – därför stoppas Ex on the beach helt

FOTO: Instagram, TV4

SENASTE NYTT!