TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ex on the beach-paret har gjort slut: "Det gör ont"

20 jun, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Robin Johansson och Julia Markham hittade kärleken efter "Ex on the beach Sverige". Men nu har dokusåpaparet gjort slut. – Jag har aldrig älskat någon lika mycket som jag älskar Robin, säger Julia Markham.
Annons

De träffades i ”Ex on the beach Sverige” och blev ett par när de kom hem från Sverige. Dokusåpadeltagarna Julia Markham, 21, och Robin Johansson, 22, har under våren haft en intensiv kärleksrelation, där de bland annat startat en Youtube-kanal tillsammans och Julia har tatuerat in Robins initialer på benet.

Men efter bara några månader tillsammans är nu förhållandet över. Det berättar Julia Markham i en video som hon har publicerat på sin Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag och Robin gör slut var och varannan dag, vi har sånt jävla destruktivt förhållande där vi skadar varandra fysisk och psykiskt. Så nu är jag singel. Jag vill inte säga att jag är singel, jag vill inte vara singel. Hur fan gör man det liksom?, säger hon i videon och fortsätter:

– Jag kommer fortsätta vara i ett förhållande… Inte med Robin, men med mig själv. För jag är inte redo för singellivet.

Julia Markham berättar också att hon och Robin Johansson just nu befinner sig på Rhodos tillsammans, men att hon nu kommer att åka hem till Sverige ensam medan han stannar på semesterön.

Annons

– Jag har aldrig älskat någon så mycket som jag älskar Robin. Jag hoppas att han mår bra utan mig… Fuck vad kärlek kan göra ont, säger hon.

Samtidigt berättar hon att paret kommer att lägga sin Youtube-kanal på is tills vidare, men att hon hoppas på att hon och Robin en dag kan återförenas igen.

– Allt bådar gott i slutändan och om det är så att vi är menade att vara med varandra, så kommer vi sluta upp med varandra om fem år igen. Så nu vet ni hur ligger till, säger Julia i videon.

https://www.instagram.com/p/BVh2V3YgmF7/?taken-by=juliamarkhams

Robin Johansson har inte skrivit om uppbrottet i sina sociala medier än, men för två dagar sedan publicerade han en bild med ett citat från en känd Håkan Hellström-låt på sin Instagram.

”Det gör ont att veta, men lika ont att undra”, skrev han då.

Hänt har sökt Julia och Robin.

https://www.instagram.com/p/BVH5AjjFagX/?taken-by=juliamarkhams

Foto: IBL

Annons