Ex on the beach-paret berättar sanningen om uppbrottet

Joel Åkesson och Josefin Håldén från Ex on the beach berättar om uppbrottet
Joel Åkesson och Josefin Håldén blev snabbt ett par i Ex on the beach var de första någonsin att förlova sig i programmet. Men det tog slut lika snabbt som det började och nu berättar paret sanningen om uppbrottet.
Annons

Joel Åkesson är en av deltagarna i den fjärde säsongen av dokusåpan Ex on the beach och väldigt tidigt i programmet fann han och Josefin Håldén varandra. Bara några dagar in programmet skrev paret historia i tv-rutan och blev de första paret någonsin att förlova sig i programmet. Det var kärlek vid första ögonkastet, trodde de, så varför inte gå hela vägen på en gång? Där och då var de båda fast beslutna vid att det skulle vara de två sida vid sida programmet ut.

Annons

– Min förlovningsring kommer vara här tills vi kommer ut ur huset, sa Joel i programmet då.

Men nu har tiden rullat på i huset, de har bråkat, svikit varandra och Joel har istället fått upp ögonen för Amanda Kniberg som är med i dokusåpan för andra gången. Det var efter att Josefin tagit avstånd från honom som de tog beslutet att avsluta det förhållande de byggt upp i huset. I samma veva klev Amanda in i huset och Joel blev direkt intresserad av henne. I söndagens eftersnack Exen berättar allt får Joel chansen att förklara vad som hände med hans känslor.

Annons

– Känslorna kommer och går snabbt där inne, jag är inte den som fallit för någon som jag gjorde där inne. Det har inte hänt innan, först Jossan och sen Amanda, aldrig på så kort tid. Men jag fattade tycke snabbt för Jossan hon var hype och jag var väldigt nere, då möttes vi på mitten och det var asbra. Jag har bara träffat tjejer innan som är lika tillbakadragna som jag, jag har aldrig haft någon som Josefin, säger han i programmet.

Joel var som sagt väldigt säker på att det skulle hålla mellan honom och Josefin, han säger i programmet att han inte trodde att det skulle bli som det blev, men känslorna svänger snabbt i Bahamas.

– Det blev väldigt snabbt, hade Amanda kommit in ändå och vi hade löst det på något sätt, då hade vi kanske fortsatt träffas, men sen blev det av en slump att Amanda kom in samtidigt och det gjorde väl grejen lättare med vårt uppbrott och sen satsade jag mer på Amanda, förklarar han.

Det var väldigt snabba vändningar i programmet och Josefin berättar att hon kände sig utbytt.

– Det gjorde jag väl med tanke på att det gick så fort. Hade det tagit längre tid så hade det kanske inte tagit lika hårt på mig, berättar Josefin i programmet.

Annons

I det senaste avsnittet får man se hur Josefin skriker på Amanda och är väldigt otrevlig mot henne, det tycker inte Joel är helt rättvist då han menar på att det är han som gjort fel.

– Jag tycker som My sa att det är mig hon ska skrika på, inte Amanda. Det är inte ni två som ska bråka utan det är jag och Jossan. Så det är helt sjukt att hon sitter och skriker så på Amanda, säger han.

Och Josefin själv erkänner att hon gjorde fel och tog i lite väl mycket.

– Jag vet hur jag fungerar, först blir jag ledsen, sen blir jag arg och så måste jag få ut allting för att gå vidare, men jag vet själv att jag tog det för långt, avslutar hon.

Ex on the beach sänds torsdagar och söndagar på Dplay kl. 22.00 följt av Exen berättar allt kl. 23.00

Annons

Här är alla deltagare i Ex on the beach 2018

Foto: Kanal 5

 

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…