Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Deltagarens tårar i Ex on the Beach – krossad efter hemliga planen

12 apr, 2018 
Det är fler tjejer än killar inne i Ex on the Beach-huset, vilket får några av tjejerna att bli oroliga över att någon kommer att behöva lämna programmet. För att förhindra att tvingas lämna hamnar Josefin Hådéns och Joel Åkessons relation i kläm.
Annons

I dokusåpan Ex on the Beach på Kanal 11 är det några av deltagarna som fattat ett större intresse för varandra än andra. Några av dem är Joel Åkesson, 20, och Josefin Hådén, 21.

Men i kvällens avsnitt av programmet inser bland annat Josefin att det är för många tjejer inne i huset efter att det dykt upp flera ex-flickvänner till killarna. Där av börjar hon misstänka att en av tjejerna kommer att tvingas lämna, och direkt misstänker hon att hon är en av dem som är i riskzoonen på grund av att hon mest tillbringat sin tid med Joel.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

För att undvika att åka hem dra hon sig därför undan och undviker Joel – utan att berätta varför för honom.

– När vi insåg att det var två tjejer för mycket i huset, jag ba fan, säger Josefin.

Därför viker hon undan sitt huvud när Joel försöker pussa henne som han brukar. Framför allt efter den handlingen blir Joel medveten om att allt inte står rätt till. Eftersom att hon inte berättar varför blir han irriterad.

Annons

– Hon vet att jag har varit här för henne sen dag ett, när hon har mått dåligt, mått bra, vad som helst. Sen gör hon såhär, att hon inte säger någonting och låter mig gå som ett frågetecken. Det diggar jag inte alls, säger Joel.

Men till sist berättar hon hur hon tänker, och det leder till att deltagarna blir osams. Deras beslut blir därför att de ska sluta umgås som de gör, trots att det inte riktigt är vad deltagarna verkar vilja. Efter bråket bryter Joel ihop i tårar.

– Grejen är den att jag alltid har varit en känslig kille. När folk ser på mig så kanske de inte tror det, men känner jag att någon går bakom min rygg som hon gjorde nu som idag så blir jag ledsen alltså, fortsätter Joel i tårar.

Här är alla deltagare i Ex on the Beach 2018:

FOTO: Kanal 11

Annons