LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Filip Hammar sambo med svenska stjärnan efter skilsmässan

20 dec, 2017 
Hans & Anna Shimoda
Ett år eter skilsmässan från Jennie har Filip Hammar hittat kärleken igen, och nu har de blivit sambos.
Annons

Det var i oktober förra året som tv-profilen Filip Hammar, 42, och journalisten Jennie Hammar, 32, gick skilda vägar – en bomb Jennie valde att släppa på sin blogg.

– Det har spekulerats en hel del och folk har hört av sig. Jag tror att folk sett att jag inte riktigt är mig själv. Det är så att jag och Filip ska separera, skrev en uppenbart sårad Jennie.

Varför de valde att skiljas berättade hon inte. Men bara en vecka senare kunde Hänt avslöja att Filip dejtade skådespelerskan och dj:n Agnes Lindström Bolmgren, 27.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Filip har varit ytterst förtegen om sin nya relation och har knappt velat bekräfta att det är ett par trots att de umgås öppet i Stockholms nöjesvärld och lägger upp bilder på varandra på sociala medier. De kom även hand i hand på Felix Herngrens 50-årsfest på nattklubben Rose i februari.

Härom veckan kunde Hänt berätta att Filip, som med parhästen Fredrik Wikingsson, 44, är aktuell med andra långfilmen “Tårtgeneralen”, gett Agnes en av de större rollerna.

Annons

Men flickvännen har inte bara fått ett jobb som heter duga. Hon har även fått nycklarna till Filips lyxvåning på fashionabla Östermalm.

Han köpte lägenheten under tiden han var gift med Jennie för närmare 14 miljoner kronor och sedan en tid tillbaka är alltså Agnes skriven där.

Den eftertraktade lägenheten som är belägen på fjärde våningen i fastigheten har fyra rum och kök och är hela 148 kvadratmeter stor.

Där kan Filip och Agnes umgås ostört med familjen och vännerna. Lägenheten ligger dessutom bara några minuters promenad från innekrogarna Riche och Taverna Brillo där de är frekventa stamgäster.

Men Agnes får dessvärre tillbringa en hel del tid själv i lägenheten då Filip regelbundet pendlar till USA och barnen Ilse, 4, och Tage, 2.

– Det är lite intressant det där. Det börjar bli mer och mer av ett inoljat maskineri som man bara kan komma till. Jag bor ju i USA för det mesta och så ska jag få ihop det här också så det blir ett jävla pendlande. Jag åker så mycket att jag är hej och tjenare med personalen på flyget, sa han till Expressen i somras.

Annons

Några månader dessförinnan berättade han i ”Vänligen Lars Lerin” om sitt dåliga samvete för att han inte alltid finns där för barnen och hur skilsmässan påverkade dem.

– Det var en period då Ilse inte riktigt omfamnade mig i början. Men nyligen, bara för någon vecka sedan, då stannar hon vid övergångsstället. Sen sträcker hon ut handen och tar min hand, ett litet ögonblick som ändå är stort. Då har vi plötsligt något gemensamt och det blir väldigt tydligt att jag är pappa.

Hänt har sökt Filip Hammar för en kommentar.

https://www.instagram.com/p/BZ1xOyTn84_/?hl=sv&taken-by=agneslb

FOTO: Ibl

 

 

 

 

 

Annons