AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Estraden-Louise och Carl har gjort slut – i tårar efter beslutet

28 dec, 2022 
André Färnsveden
Estraden
Louise ”Lou Elliotte” Lennartsson och Carl Silvergran är båda medlemmar i bandet Estraden.
Utöver att vara i samma grupp har de även varit ett par – men nu är kärlekssagan över.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Systrarna Graaf om kärlekslivet: ”Ny...”Brand logo
Systrarna Graaf om kärlekslivet: ”Ny...”

Louise Lennartsson, med artistnamnet ”Lou Elliotte” är sångare i bandet Estraden. De senaste åren har bandet växt i populäritet och nått stora framgångar. Men vid sidan av musiken har Louise levt ett ganska privat liv.

När hon gästa Bianca Ingrossos talkshow tidigare i år berättade artisten att hon var kärare än nånsin, dock utan att avslöja sin partners identitet.

Estraden-medlemmarna har gjort slut

Louise har varit skriven med en av de andra bandmedlemmarna i Estraden, nämligen Carl Silvergran. I en ny video på bandets Tiktok avslöjar nu Louise att hon och Carl har gjort slut.

Annons
Estraden
Louise Lennartsson och Carl Silvergran. Foto: Claudio Bresciani / TT

– Jag och Carl har gjort slut, och då bara kramade han mig direkt och det var jättefint men det var också så jobbigt, säger sångerskan gråtandes i videon och fortsätter:

– Vid ett tillfälle så sa han ”Men du är verkligen den jag kommit närmst någonsin i hela mitt liv” och jag känner verkligen samma liksom.

Annons