hänt exklusivt

Älskar, älskar inte-Erica bekräftar relationen med deltagaren

Erica Lindhoff

Erica Lindhoff var en av deltagarna i den andra säsongen av Älskar, älskar inte.
Hennes relation med Omer gick dock i kras efter inspelningarna.
Nu bekräftar hon relationen till en av de andra deltagarna!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Cathrine om Evangellos behöv att vara otrogen
0:44

Efter reklamen: Cathrine om Evangellos behöv att vara otrogen

(0:44)

Slå på ljud

Erica Lindhoff, 52, från Göteborg, och Omer Farooq, från Pakistan, var ett av paren som medverkade i den andra säsongen av Älskar, älskar inte. Men under den tredje säsongen lyste de med sin frånvaro.

Relationen efter inspelningarna har varit stormig och Erica drabbades dessutom av diskbråck som fick komplikationer. Det gick ut över äktenskapet och Omer lämnade både förhållandet och landet.

Men nu är Erica på en bättre plats i livet och hon har funnit Alessandro, som även han medverkade i samma säsong som Erica och Omer. Även Alessandro har haft det stormigt i sin relation med Vitaliy som syntes i programmet och relationen är över.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Erica och Alessandro fann varandra efter programmet

Erica och Alessandro har kommit att bli mycket goda vänner och funnits där som ett behövligt stöd för varandra.

Vi har varit ett stöd för varandra till 100% och jag ser idag Alessandro som en utav mina bästa vänner. Säger till honom att jag adopterar honom till min lillebror”, skriver Erica i ett meddelande till Hänt.

De goda vännerna träffade varandra genom att Alessandro skrev i ett kommentarsfält att hon skulle höra av sig – vilket hon gjorde. Och tur var väl det! Nu har de nämligen spenderat tid med varandra över jul!

Vi började kvällen hemma hos mig. Alessandro hade med sig 2 goda vänner till honom. Jag gjorde lamm som Alessandro sa att han tyckte om, ris och kycklinggratäng. Vi satt och pratade om livet och om hur vi upplevt tiden då produktionen Älskar, älskar inte pågick. Vi både skrattade gott åt många saker vi var med om och beklagade vissa andra upplevelser.

Erica och Alessandro FOTO: Privat

Så ser Ericas kärleksliv ut idag – efter uppbrottet

Erica beskriver det som att det känns som att de känt varandra i en evighet och att relationen och samtalen bara flyter på.

Det känns som om att vi känt varann i all evighet och vi har väldigt lätt för att samtala med varann. Alessandro är en ödmjuk och mycket empatisk kille. En sån som alla vill ha som sin vän”, skriver Erica.

Men något fokus på hennes kärleksliv är det inte i nuläget. Hon fokuserar på sitt jobb där hon precis gått klart en butikchefsutbildning och trivs som fisken i vattnet – så någon tid för kärlek har hon inte.

Jag vill definitivt fokusera på mitt jobb och har ingen tid för nån man just nu.”

FOTO: Privat

FRÅN FÖRSTASIDAN