LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Erika Persson visar upp relationen med okända tjejen – nya kyssbilden

21 okt, 2022 
Erika Persson
Erika Persson har blivit ett välkänt ansikte för det svenska folket.
Idag har hon en stor följarskara på Instagram och nu visar hon upp en tidigare okänd relation som hon avslöjar med en pussbild
Annons
Se Gunilla Perssons ilska efter händelsen i Fångarna på fortet: ”Nu dör jag”Brand logo
Se Gunilla Perssons ilska efter händelsen i Fångarna på fortet: ”Nu dör jag”

I den fjärde säsongen av Svenska Hollywoodfruar klev Gunilla Persson, 63, in i programmet. Sedan dess har hon medverkat i alla säsonger som sänts och kommit att bli ett välkänt ansikte för det svenska folket. Idag syns Gunilla i tv-rutan lite då och då, hon har bland annat medverkat i Biggest loser VIP, Breaking News med Filip och Fredrik och Fångarna på fortet.

När Gunilla medverkade i det sistnämnda, tidigare i år, träffade hon Peter Stormare, 68. Det visade sig bli ett möte som Gunilla sent ska glömma.

– Där var det verkligen gnistor som flög. Det var på riktigt, det var verkligen kemi mellan oss, sa Gunilla till Hänt efter träffen med Peter.

Duon fortsatte även sin kontakt efter programmet.

Annons

Erika Perssons intima bild med bästa vännen

Det är inte bara Gunilla som tittarna har fått följa i programmet, utan även Gunillas mamma Iris, 96, och dottern Erika, 20. När kamerorna till en början kom att bli en del av familjen Perssons liv var Erika bara ett barn men idag är hon hela 20 år gammal och studerar på collage.

– Jag kom in på mitt förstahandsval Pitzer College. Det är ungefär en timme från LA och det är ett av flera olika colleges i samma område. Det är en riktigt cool liberal konst-skola där jag får göra allt jag brinner för, har Erika tidigare berättat för Hänt inför collage-starten.

Erika har idag nästan 60 tusen följare på Instagram som dagligen tar del av uppdateringar gällande hennes liv. På Instagram visar hon upp olika delar av sitt liv och bland annat sina nära relationer. En vän som ofta syns på Erikas Instagram är Aislinn, duon la förra året upp ett bildspel som avslöjade att de hade en väldigt nära relation. Nyligen kommenterade även Erika en bild på Asilinn som visade på att duon är lika nära då som nu.

Nya kyssbilden med okända tjejen

I ett nytt inlägg visar nu Erika upp några av sina andra vänner, i ett bildspel som hon har publicerat syns hon befinna sig vid ett klippbad.

På bilderna syns det att gänget både solar, målar och fotar. Dessutom dyker en pussbild upp i bildspelet med en av tjejerna.

FOTO: Instagram

Annons