Gunilla Perssons privata samtal med Peter Stormare – efter flörten i tv

Gunilla Persson och Peter Stormare
Exklusivt

Gunilla Persson och Peter Stormare fann varandra under inspelningen av Fångarna på fortet.
Nu avslöjar Hollywoodfrun de privata meddelandena som skickats efter programmet.
– Wow vilken man, vilken attraktion, säger Gunilla till Hänt.
Se Gunilla Perssons ilska efter händelsen i Fångarna på fortet: ”Nu dör jag”
0:39

Efter reklamen: Se Gunilla Perssons ilska efter händelsen i Fångarna på fortet: ”Nu dör jag”

(0:39)

Slå på ljud

Hollywoodfrun Gunilla Persson, 63, är ännu en gång tillbaka på Fort Boyard för att ta sig an det svenska underhållningsprogrammet Fångarna på fortet. Under fredagskvällen tävlar Gunilla tillsammans med Bachelorn Sebastian Martinsson, 29, och floristen Karl Fredrik Gustafsson, 36.

Inspelningen kom att bli en turbulent upplevelse för Gunilla som tidigare berättat om att hon trodde hennes sista tid var kommen.

– Dödspanik, rena dödsångesten, sa Gunilla under fredagsmorgonen då hon gästade Nyhetsmorgon.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Gunilla Persson och Peter Stormares spektakulära möte i tv

Men som tur är bär Hollywoodfrun med sig ett betydligt trevligare minne från inspelningen än dödsutmaningen. Gunilla kom nämligen väl överens med Peter Stormare, 68, som i programmet agerar rollen som gåtläsaren Kapten Kaboom.

– Där var det verkligen gnistor som flög. Det var på riktigt, det var verkligen kemi mellan oss, säger Gunilla till Hänt och fortsätter:

– Wow vilken man, vilken attraktion det blev mellan oss båda. Han var ju snäll efteråt när han försökte torka bort leran från mina ögon.

Gunilla slängdes nämligen rakt ner i en pool av slime under inspelningen. Men Peter fanns nära till hands och hjälpte Hollywoodfrun att torka bort det värsta från hennes ansikte.

Alexandra Rapaport avslöjar – därför älskar hon yrket som skådespelare

Se klippet här!

Hemliga samtalen efter programinspelningen

Inte nog med att duon hade en romantisk stund i programmet så avslöjar nu Gunilla för Hänt att de höll kontakt även efteråt.

– Vi har faktiskt haft kontakt på Instagram efteråt där han skrev till mig att han tyckte att jag var så modig. Jag svarade att jag har ett manuskript där det finns en perfekt roll för honom. Det är en rollfigur som skulle vara helt perfekt för honom. Då svarade han med en massa hjärtan, säger Gunilla.

Då kanske kärleken kan blomstra?

– Jo men han är ju gift så det går ju inte.

Vidare berättar Gunilla att mannen hon letar efter ännu inte har äntrat hennes liv men en sak är säker – mannen hon söker ska påminna om Peter.

– Än så länge har ingen fått mig på fall. Men Peter Stormare hade jag absolut fallit för om han hade varit singel. Då hade jag verkligen slagit till. Gnistorna var otroliga, säger Gunilla.

FOTO: TV4/TT

SENASTE NYTT!