Gunilla Persson tvingas avbryta – i chock efter händelsen: ”Dödspanik”

Gunilla Persson

Gunilla Persson medverkar ännu en gång i Fångarna på fortet.
Denna gång var hon med om en riktigt obehaglig händelse.
Incidenten framkallade dödsångest hos hollywoodfrun, något hon berättar om i Nyhetsmorgon.
Se Gunilla Perssons ilska efter händelsen i Fångarna på fortet: ”Nu dör jag”
0:39

Efter reklamen: Se Gunilla Perssons ilska efter händelsen i Fångarna på fortet: ”Nu dör jag”

(0:39)

Slå på ljud

Den så välkända och folkkära hollywoodfrun Gunilla Persson, 63, har gjort fullständig succé hos tv-tittarna i över tio års tid. Det var i programmet Svenska hollywoodfruar som hon visade upp sig för svenska folket en gång för alla och har än idag en stor plats i mångas hjärtan.

I kvällens säsongsstart av Fångarna på fortet är det ingen mindre än Gunilla som gör entré i det populära programmet, som hon tidigare har medverkat i flera gånger.

Men inspelningen kom att bli en mardröm för Gunilla – hon beskriver det själv som att hon trodde att hon skulle dö av den hemska upplevelsen.

Upplevelsen som framkallade dödsångest hos Gunilla

Upplevelsen som framkallade dödsångest hos Gunilla inträffade när hon skickades ner, fastspänd i en stol, i grön lera. På skriket kan man riktigt höra hennes rädsla genom tv-rutan. I Nyhetsmorgon sätter hon ord på rädslan hon kände.

– Dödspanik, rena dödsångesten. Jag trodde ju att min sista stund hade kommit. När man doppas ner på detta sättet i denna sörjan som va som snor så tänkte jag att nu dör jag, nu stannar hjärtat. Man kunde inte andas det var därför det tog ett tag innan jag började skrika.

Efter incidenten var hon i sådan chock att det tog tid för henne att återhämta sig.

Tvingades avbryta inspelningen efter incidenten

Det gick till den grad att hon tvingades avbryta inspelningen för att landa i vad hon faktiskt hade utsatts för.

– Jag var tvungen att hämta mig från den här ofantligt stora chocken jag hade. Jag skakade i hela kroppen. När jag skulle duscha av mig den här leran var det också svårt med vattentillförseln på fortet. Det fanns ingen bra dusch och tog ett tag att bli ren. Jag fick ha en jacka på mig resten av tävlingen, berättar Gunilla för Svensk dam.

Hon missade när hennes lagkamrater utförde utmaningar i flera celler men kunde lyckligtvis återvända och slutföra inspelningen, något TV4:s exekutiva producent Jonathan Nordin säger till Svensk dam.

– Efter cellen med Stormare ville Gunilla ha värmande kläder och huvudbonad för att fortsätta tävlingen. Vi försökte tillgodose Gunillas önskan och arbetade så fort som möjligt. Hon missade tyvärr några celler men vi är ändå så glada att hon till slut kunde fullfölja inspelningarna, säger han.

Från Fångarna på fortet

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN