LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Upptäckten i Erika Perssons lättklädda bilder väcker starka reaktioner

12 aug, 2022 
Erika Persson
Gunilla Persson är känd från Svenska Hollywoodfruar.
Hennes dotter Erika Persson syns allt oftare i rampljuset.
Nu väcker Erikas nya bild på Instagram starka reaktioner.
Annons
Gunilla och Erika Perssons relation – väldigt tacksamBrand logo
Gunilla och Erika Perssons relation – väldigt tacksam

Hollywoodfrun Gunilla Persson, 53, har nog ingen missat. Hon var med i hela nio säsonger av realityserien Svenska Hollywoodfruar, som tyvärr inte sänds längre. Men tittarna minns nog Gunilla ändå från tv-rutan!

Gunilla Perssons dotter Erika

Hon lever sitt liv i Los Angeles tillsammans med dottern Erika Persson,19, och sin mamma Iris Persson, 96, i en stor villa med vacker sjöutsikt bland bergen.

Hollywoodfrun syns ofta i kändisvimlet och nu börjar även hennes dotter Erika göra Gunilla sällskap i rampljuset. Erika syns mer och mer, framförallt på sociala medier. Både Gunilla och Erika har stora plattformer på Instagram.

Erika Perssons hälsokamp

Både dottern Erika och Gunillas mamma Iris har haft det tufft med hälsan den senaste tiden. Gunillas mamma, Iris, har sedan en lång tid tillbaka varit svårt sjuk, vilket tittarna kunde ta del av i tv-programmet Svenska Hollywoodfruarna. Iris hälsotillstånd har bara blivit värre med åren. Gunilla delade nyligen med sig av de tunga nyheterna att mamma Iris tvingats åka till sjukhuset igen.

Annons

Mamma fördes till sjukhuset i ilfart idag på grund av att en annan klåpare till vårdgivare slet ut hennes sound ur magen utan att tala om det för mig. Som tur var gick det att få in den minsta tuben som finns eftersom hålet i magen sluter sig snabbt och mamma kan ju inte genomgå en ny operation. Så vi är mycket glada över att mamma är hemma igen, Tack gode Gud, skrev Gunilla då.

Men det är inte bara Iris som har haft problem med hälsan utan också dottern.

Erika har haft det tufft, olika sjukdomsbesked har avlöst varandra. Hon hamnade bland annat på sjukhus då hon drabbades av coronaviruset. Och nyligen skadade hon foten så illa att hon fick sitta i rullstol på flygplatsen.

Erika Perssons nya bild väcker reaktioner

Något både Erika och Gunilla Persson är vana vid efter sina år i offentligheten är att mötas av starka reaktioner från tittare och följare. Nyligen publicerade Hollywdoodfruns dotter en bild på Instagram som ledde till många kommentarer.

Jag dör så vacker”, hälsar en person.

Annons

Så otroligt vacker!!!!”, skriver en annan.

Men alla följare är inte lika positiva. Ett par personer hävdar fortfarande att Erika Persson skulle redigera sina bilder, vilket hon tidigare har dementerat.

”Ni ser väl att bilderna är redigerade!”, skriver en person i en kommentar.

”Erika du som är en förebild för många unga vad sänder detta ut för signaler?”, skriver en annan.

Många försvarar dock Erika och menar att om man inte gillar hennes bilder går det bra att avfölja kontot.

”Erika är ung låt henne vara. Titta någon annan stans!”.

FOTO: Instagram

Annons