Erika Persson inlagd på sjukhus igen – Gunilla om dotterns smärtor

Gunilla Persson och Erika Persson

TT
Erika Persson tvingades åka akut till sjukhus tidigare i veckan – nu är hon där igen.
För Hänt berättar mamma Gunilla Persson om dotterns svåra smärtor.
Slå på ljud

Gunilla Persson, 61, och hennes familj har blivit välkända ansikten för det svenska folket genom sin medverkan i reailtyserien Svenska Hollywoodfruar.

Gunillas mamma Iris Persson, 94, har åkt in och ut från olika sjukhusbesök senaste tiden. Mammans hälsa är något som Gunilla flitigt uppdaterar följarna om på sociala medier. Strax innan dottern Erika Perssons 18-årsdag i somras, insjuknade mamman rejält.

”Lilla mamma förs till sjukhuset där jag sitter nu på akuten brevid henne 02.25. Man har gjort EKG, urinundersökning, lungröntgen och en massa blodtester. Mamma är mycket sjuk men kvicknar ändå till ibland och vi ber konstant till Gud för henne”, skrev Gunilla Persson då på Instagram.

Men med turen på sin sida tillfrisknade Iris och familjen kunde fira Erika tillsammans.

Dottern Erika Persson akut till sjukhus

Nyligen blev det dock ett nytt besök på sjukhuset, denna gång var det Erika som plötsligt hade blivit sjuk och tvingades uppsöka akut vård.

På Gunillas blogg skrev hon om det akuta sjukhusbesöket. Erika hade börjat känna sig mycket trött, vilket Gunilla trodde kunde bero på vätskebrist. När Gunilla och dottern kom in till sjukhuset blev det snabba puckar.

Läkaren sa att hon direkt måste till akuten för hennes blodtryck var alldeles for lågt och hon var i behov av dropp. Som ni ser på bilderna var det precis vad hon fick”, skrev Gunilla i bloggen till en bild på dottern liggandes på en brits.

Erika fick dock inte den hjälp som Gunilla hade hoppats på utan skrevs istället snabbt ut utan att flera prover hann tas. Därav förklarade Gunilla att de skulle åka tillbaka till sjukhuset för att ta dessa framöver.

Men när Hänt når Gunilla har dottern inte blivit bättre, istället har hon tvingats söka vård av en annan anledning.

”Vi är på sjukhuset igen nu, på akuten. Erika har vrålont i magen”, skriver Gunilla Persson i ett meddelande till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Gunilla Perssons oväntade relation med drottning Silvia

SENASTE NYTT!