Gunilla Perssons oväntade relation med drottning Silvia

Gunilla Perssons oväntade relation med drottning Silvia

Gunilla Persson delar med sig av en hel del på sociala medier.
Men något alla kanske inte hade koll på sedan tidigare är hennes koppling till drottning Silvia?
Slå på ljud

En person som är mycket aktiv på Instagram är Hollywoodfrun Gunilla Persson, 61. Där delar hon ofta med sig vardagslivet hon har ihop med dottern Erika Persson och mamma Iris.

Drottningens gest till Gunilla

När Gunilla Persson deltog i tv-programmet Fångarna på fortet nyligen så vann hennes lag. Hon var lagledare och valde att vinstsumman på 30 000 kronor skulle skänkas till Stiftelsen Silviahemmet.

Gunilla delar nu med sig av lite bilder från programmet, men också fina ord från drottning Silvia i form av ett tackbrev.

”Premiärprogrammet av Fångarna på fortet kom med mycket höga tittarsiffror!”, skriver Gunilla Persson på Instagram. Hon fortsätter:

”Så roligt att få ett tackbrev från Drottningholm och Drottning Silvia (indirekt) för vår donation till Stiftelsen Silviahemmet”.

Gunilla Persson

FOTO: Instagram

 

I brevet från Stiftelsen Silviahemmet står de att de med stor tacksamhet mottagit pengarna. Det står även att de sprider kunskap om demenssjukdomar och hur man på bästa sätt kan stödja de som drabbats av sjukdom.

Stiftelsens mål är att kunna bidra till högsta möjliga livskvalitet, oavsett vilken typ eller vilket stadium av demenssjukdomen det gäller.

Pengarna som Gunilla och sitt lag har skänkt kommer att bidra till stiftelsens viktiga arbete, vilket behövs då antal personer med sjukdomen ökar i Sverige.

Gunilla Persson

FOTO: Instagram

Stöttas efter fina gesten

Gunilla Persson har över 120 000 följare på Instagram, och den stora följarskaran är inte sen på att ge kärlek genom att kommentera fina ord till hennes bilder.

När Gunilla delade bilden och fina texten om drottning Silvia så svämmar kommentarsfältet över av värme.

”Så fint gjort att välja just Stiftelsen Silviahemmet! Det är väldigt viktigt att utbilda och få veta mer om just demens, som ju drabbar så många så fruktansvärt hårt!”, skriver en.

”Vad roligt att få ett brev tillbaka, så man vet att pengarna kommit fram. Fina bilder på dig på fortet”, fyller en annan i.

”Så jättefint Gunilla. Det måste kännas bra ända in i själen, att hålla det brevet i din hand. Du är en duktig kvinna. Verkligen! Är så glad för din skull”, kommenterar en tredje person.

”Så fint att donera pengarna till demensvården. Där gör dom stor nytta. Det behövs mer kunskap inom den vården. Arbetar själv med dementa, så jag vet”, konstaterar en fjärde.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Mikael Fritzon/TT

LÄS GÄRNA: Följarnas fasansfulla upptäckt i Gunilla Perssons inlägg om dottern Erika

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

SENASTE NYTT!