Gunilla Perssons oro – dottern Erika Persson akut till sjukhus

Erika och Gunilla Persson

TT/Instagram
Gunilla Perssons dotter Erika Persson är förd till sjukhus.
Nu berättar Gunilla om oron över dotterns mående.
Läkaren sa att hon direkt måste till akuten för hennes blodtryck var alldeles for lågt”, skriver hon på sin blogg.

I Svenska Hollywoodfruar har det svenska folket fått följa bland andra Gunilla Persson, 61. Gunillas dotter Erika Persson, 18, har även synts en hel del i tv-programmet, redan från ung ålder.

Hollywoodfrun är inte bara ett välkänt ansikte för tv-tittarna utan är idag dessutom aktiv på sociala medier där hon flitigt delar med sig av uppdateringar gällande sitt liv.

Gunillas mamma Iris Persson, 94, har på senaste haft det tufft med hälsan. Flera gånger har hon hamnat på sjukhus, men Iris har sedan repat sig och kunnat komma hem igen.

Erik Persson förd till sjukhus

Nu har Gunilla bloggat om ännu en sjukhusvistelse – men denna gång är det dottern Eriks mående som svajat.

”Jag har haft en jobbig men innehållsrik vecka, men det värsta var nar Erika hamnade på akuten på UCLAs sjukhus i Santa Monica som jag ar sa väldigt bekant med pga av mammas sjukhusvistelser. Erika hade känt sig mycket trött och slut de senaste dagarna och hettan i Los Angeles har ju inte gjort saken bättre for någon som har lätt för att bli uttorkad”, skriver Gunilla på bloggen.

Erika hade sedan förklarat att pressen från skolan fått henne att glömma bort att dricka vatten. När Erika väl kom till sjukhuset hamnade hon direkt på akuten.

”Läkaren sa att hon direkt måste till akuten för hennes blodtryck var alldeles for lågt och hon var i behov av dropp. Som ni ser på bilderna var det precis vad hon fick.”

”Hon mår ju fortfarande inte alls bra”

Besöket gick dock inte som Gunilla hade hoppats då dottern inte fick den hjälp hon behövde.

”Däremot hade vi oturen att träffa en mycket nonchalant läkare på akuten som inte tog många tester alls och nar jag åkte hem for att lämna hem Scooby som satt i bilen hann hon bli UTSKRIVEN!”, skriver Gunilla och fortsätter:

”Ve och fasa, allting ändrar sig när ungarna blir 18 ar! Jag ringde och försökte få tag i läkaren men den snorkiga sjuksköterskan sa minst fem gånger innan jag la på luren att Erika kan prata för sig själv eftersom hon ar 18 ar. Tydligen gick det ju inte så bra för, enligt bada våra meningar, borde fler tester göras. Hon mår ju fortfarande inte alls bra.”

Gunilla Persson förklarar att planen nu är att åka tillbaka till sjukhuset för att hoppas på att fler tester görs så att de får svar på vad som sker med Erikas mående.

Hänt har utan framgång sökt Gunilla och Erika.

LÄS OCKSÅ: Gunilla Perssons oväntade relation med drottning Silvia