ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tittarna rasar mot Johan Jureskogs syster – efter beteendet i tv

29 sep, 2022 
Erika Jureskog, Mat-Tina
Tittarsuccén Hela Sverige bakar är i full gång.
En som tävlar i år är Erika Jureskog.
Nu rasar tittarna över hennes beteende i TV.
Annons
Johan Östling om att ta över som programledare för Hela Sverige bakar: ”Kastas ut”Brand logo
Johan Östling om att ta över som programledare för Hela Sverige bakar: ”Kastas ut”

Nyligen drog tittarsuccén Hela Sverige Bakar igång och som vanligt sker årets tävlingar i tälten som står utanför Taxinge slott, strax utanför Stockholm.

Tillbaka i juryn som ska bedöma hemmabagarnas bakverk är konditorn och kokboksförfattare Elisabeth Johansson, 56, och bagaren Johan Sörberg, 54.

Även skådespelaren och musikern Johan Östlin är tillbaka tillsammans med kocken och tv-profilen Tina Nordström, 49, som programledare för Hela Sverige bakar.

– Säsongens amatörbagare kommer från Sveriges alla hörn, och en bagare till och med från USA, och de är riktigt taggade på att få visa vad de går för. Det kommer bli mycket dramatik när deltagarna ställs inför den största utmaningen av dem alla, säger Johan Östling inför premiären av Hela Sverige bakar 2022.

Erika Jureskogs medverkan i Sveriges mästerkock

En som är en av de tävlande i årets säsong är Erika Jureskog, 41, många kanske känner igen hennes efternamn då hon är syster till krögaren Johan Jureskog, 43.

Annons

Men det är inte bara i Hela Sverige Bakar vi har sett Erika. I den åttonde säsongen av succéprogrammet Sveriges Mästerkock 2018 var hon en av de tävlande och Erika blev en av kockarna i topp 12. Men hon fick dock lämna programmet och hon var givetvis besviken över att åka ut.

– Jag hade inte kunnat göra något annorlunda och jag har lagat mat som jag står för och som jag tycker är god. Resan här är slut men snart börjar livets äventyr att få ett andra barn, sa hon i programmet.

Tittarna rasar – efter Erika Jureskogs beteende i TV

Nu är det Hela Sverige Bakar som gäller för Erika och i programmet får vi ta del av hennes mot och medgångar. I senaste avsnittet var det dags för Babyshower-tema och då stötte Erika på patrull flera gånger. Tittarna kunde se hennes panik växa när frustrationen ökade när allt bara gick fel och en del svordomar hördes skrikandes från amatörbagaren.

Annons

– Jag är otroligt pressad just nu och det känns som att allt går emot mig, sa hon i programmet.

Men några som inte är lika nöjda med Erikas framträdande i tv är tittarna. I TV4:s kommentarsfält på Facebook rasar tittarna över hennes beteende.

”Hemskt gapig”, skriver en tittare

”Omoget”, skriver en annan.

”Behärskning..låter som en bra idé”, skriver en tredje.

När Hänt når Erika om avsnittet berättar hon om den kaotiska stunden i tv.

”Det var en extremt kaotisk dag när inget riktigt gick min väg. Att tillägga så är även dessa tårtor inte min starka sida från början. Som du kanske såg skålade jag med mig själv och gav mig den på att jag skulle hinna bli färdig. Men är så stolt att jag huvudtaget hade något att ställa fram till juryn. Smaken var det ju inget fel på i alla fall”, skriver hon i ett meddelande på Instagram.

FOTO: TV4


Annons