Eric Saades hårda svar efter gravidfrågan i Fördomspodden

Eric Saade Hanna Schönberg

Det var under onsdagen som Eric Saade gästade Fördomspodden för att besvara Emil Perssons fördomar om honom.
Men när han fick en fråga som berörde hans tjej kom han plötsligt med ett hårt svar.
– Inte bekväm, säger han i podden.
Slå på ljud

Det var under förra våren som artisten Eric Saade skulle ha gift sig med influencern Nicole Falciani. Men trots deras stora bröllopsplaner ägde ceremonin aldrig rum. Istället valde Eric att bryta förlovningen, och sedan dess är det mycket som har hänt.

Tiden efter uppbrottet var såklart tuff för de båda, och Nicole har vid flertal gånger skrivit om den stora hjärtesorgen. Men ganska snart kunde både Eric och Nicole bekräfta att de hittat kärleken på annat håll.

LÄS MER: Nicoles första ord om Eric Saades nya flickvän

Genom gemensamma vänner träffade Eric nämligen den nuvarande flickvännen Hanna Schönberg, och under hösten började de sakta men säkert att dela allt mer bilder på varandra. Kärlekslyckan verkar med andra ord vara ett faktum, men när Eric gästar Fördomspodden och får en fråga som berör hans tjej kommer han plötsligt med ett oväntat svar.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Erics hårda svar efter gravidfrågan

Det är när Eric gästar Fördomspodden med Emil Persson som frågan som får Eric att reagera ställs. Podden går ut på att Emil läser upp olika fördomar om sin gäst varpå gästen sedan ska besvara ifall fördomen stämmer eller inte.

Emil målar då upp en bild av att Erics tjej i framtiden ber honom ställa sig på knä för att hålla händerna på hennes mage. Anledningen är helt enkelt att hon vill ta en bild för att avslöja deras graviditet på sociala medier. Eric ska sedan ska svara på om han skulle göra det eller inte, och när han får ordet är Manboy-sångaren bestämd.

– Nej, det finns inte på kartan. Det kommer jag inte göra. Jag har ju haft sånna enorma issues tidigare med grejen att outa sitt privatliv, säger han innan han fortsätter:

– Innan kom inte ens en kamera in i mitt vardagsrum. När folk kom in med sina mobiler där så var det alltid "nej ni får inte fota. Ni får inte filma här för jag vill inte släppa in hela Sverige i mitt vardagsrum".

Han berättar att han på senare tid däremot har blivit bättre, och att han framförallt de senaste tre åren har börjat känna att han inte bryr sig lika mycket längre. Trots det har han fortfarande sina gränser och han är tydlig med att han inte är bekväm med vad som helst, däribland denna grej.

– Så nej, det är jag absolut inte bekväm med. Men det roliga är ju att det förmodligen kommer komma någon jävla dag när jag kommer stå där på knä. Så kommer du ringa mig och bara "vad var det jag sa?!", säger han och skrattar.

Erics nya barnbesked

Men att Eric vill ha barn är det däremot ingen tvekan om. Under en frågestund på Instagram svarade Eric nämligen väldigt tydligt på frågan om han vill ha barn i framtiden.

”Ja. Någon dag springer det runt en mini me. Lovar!”, skrev han då.

LÄS OCKSÅ: Melina Criborn om att flytta in hos Benjamin Ingrosso med dottern Cleo

LÄS OCKSÅ: Följarnas spekulationer mellan Alice Stenlöf och Philip Wong

SENASTE NYTT!