Saades ord om exet Molly – som tittarna inte fick se i TV4

Saades ord om exet Molly – som tittarna inte fick se i TV4

Eric Saade pratade om exet Molly Sandén under inspelningen "Så mycket bättre", men i slutändan togs orden bort.

I lördags var det artisten Eric Saade, 27, som var huvudpersonen i TV4:s “Så mycket bättre”. Mellan tolkningarna berättade han om sin karriär, som bland annat inneburit att representera Sverige i Eurovision Song Contest.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

Men den som ville ha reda på något om Saades kärleksliv, och då framförallt vad som hände i början av 2010-talet, fick se programmet förgäves. För artisten yppade inte ett ord om exet Molly Sandén, 25, som han var tillsammans med i tre år. Trots att han till Expressen säger att han pratat om henne under inspelningen.

– Det är överspelat, det där var ju tio år sedan. Jag sa aldrig att de inte fick ha med det, jag pratade nog till och med lite om det, säger Eric Saade till tidningen.

Han ska själv inte haft något önskemål om att den delen skulle tas bort, istället ska det beslutet ha tagits av TV4-produktionen.

– Blev det bortklippt så är det antagligen för att det inte ansågs intressant nog, eller var överspelat, säger Martin Nygren, exekutiv producent för “Så mycket bättre”.

Saade och Sandén gjorde slut 2012. Nu för tiden är han tillsammans med bloggerskan Nicole Falciani, medan Molly är förlovad med Danny Saucedo, 31.

LÄS OCKSÅ: Eric Saade avslöjar: Det faller jag för hos en tjej

LÄS OCKSÅ: Eric Saades tårar efter känsliga frågan – lämnar rummet: ”Var inte meningen”

FOTO: Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN