LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Eric Saade avslöjar: Det faller jag för hos en tjej

12 nov, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
I lördagens avsnitt av ”Så mycket bättre” var det dags för Eric Saade att få sina låtar tolkade. Och i samband med Icona Pops version av "Hearts in the air", kom just kärleksämnet på tal.
Annons

Eric Saade, 26, och bloggaren Nicole Falciani, 20, har varit ett par i tre år och har bott ihop i två. De träffades av en slump när Nicole intervjuade Eric för en tidning och sedan dess har kärleken spirat.

I gårdagens avsnitt av “Så mycket bättre” avslöjade Eric vad som kan ha fått honom på fall hos Nicole. Han gillar nämligen bestämda tjejer som kan bete sig lite som om de vore hans förälder.

Efter att duon Icona Pop gjort om hans låt “Hearts in the air” i lördagens program, och sjungit nya textrader som “Please excuse me if I sound rude, but you’re wasting all our time, dude”, blir Eric Saade helt till sig och menar att han gillar att bli tilltalad på det sättet.

– Exakt så faller jag för en tjej. Exakt så. När någon drar mig i örat som ens föräldrar kunde göra när man var liten, säger han i programmet och fortsätter:

– Den blev lite sexig nu, låten, faktiskt. Wow. Jag blev helt svettig, jag började dansa.

Huruvida Nicole Falciani verkligen drog Eric Saade i örat när de träffades är dock ännu oklart, men uppenbarligen gick det bra.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons