LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Eric Saade har inte koll på "siffran"

25 sep, 2016 
AvOla Brising
När Eric Saade blir tillfrågad hur många han haft sex med svarar flickidolen aningen generad ändå på frågan!
Annons

I podcasten “Inga gränser med Daff” pratar sångaren Eric Saade, 25, om sex. Han berättar att han förlorade oskulden som 14-åring, att Molly Sandén, 24, var hans stora ungdomskärlek och om sitt hemliga förhållande med “Paradise Hotel”-deltagaren Emma Andersson, 23, säger han:

– Vi bodde ihop i nästan ett år. Det var ett luftslott.

Eric Saade lever idag med Nicole Falconi.

Sedan två år tillbaka är han tillsammans med bloggerskan Nicole Falconi, 19, hans tredje sambo, och enligt Eric är hon kvinnan i hans liv. Artisten hävdar att han aldrig kommer ha någon annan flickvän. Och kanske är det därför att Eric redan hunnit ligga runt en hel del sin unga ålder till trots. För när han blir tillfrågad hur många han haft sex med svarar flickidolen aningen generad:

– Jag vet faktiskt inte. Ärligt talat hur ska jag… Det är en jättekonstig fråga. Där är en sån fråga där jag skulle säga att det vill jag inte svara på. Och jag vet inte heller så det skulle vara svårt.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons