EOTB-deltagaren kollapsar – mitt under inspelningen

Shanice Hallberg kollapsar i Ex on the beach
Shanice Hallberg från dokusåpan Ex on the beach kollapsade mitt under inspelningen av eftersnacket Exen berättar allt som Carolina Gynning håller i.
Annons

Dokusåpan Ex on the beach har endast pågått i några veckor men trots det har deltagarna i huset hunnit med otroligt mycket. Det har varit fest, fylla, kärlek, sex, bråk, förlovning och uppbrott bara på några avsnitt. Och efter varje program sitter Carolina Gynning, 39, som är programledare ned med alla deltagare i Exen berättar allt för att diskutera vad som skett i avsnittet.

I söndagens eftersnack sitter alla deltagare som vanligt i studion med Carolina och det är vilda diskussioner om saker som hänt i programmet. När programledaren ska gå till reklampaus händer det plötsligt något i studion. Shanice Hallberg som är en av deltagarna och hon kollapsar mitt under inspelningen, tar sig för huvudet och visar att hon mår dåligt.

Annons

– Shanice hur mår du, känns det som att du ska svimma?, frågar Carolina.

Kamerorna fortsätter att rulla och alla deltagare går fram för att hjälpa henne så att hon kan lägga sig ner och vila. Men ingenting hände och hon återhämtade sig snabbt.

Annons

– Det var en intensiv dag, ätit och druckit dåligt. Var nära på att svimma, berättar Shanice Hallberg för Hänt i efterhand.

Det man inte fick se i programmet var att produktionen snabbt tog sig fram till Shanice för att hjälpa henne. Därefter pausade de inspelningen för att hon skulle kunna få något i magen och vila tills hon kände sig bra igen.

– Shanice kände sig lite yr under inspelningen. Hon blev väl omhändertagen direkt av produktionen på plats, man tog en paus och hon fick något att äta och dricka. Shanice kände sig snabbt bättre, och det hela var helt odramatisk, berättar Therese Lindström, pressansvarig.

Som pressansvarige säger var det hela odramatiskt och idag mår Shanice bra.

Ex in the beach sänds torsdagar och söndagar 22.00 på kanal 11 och Dplay, följt av Exen berättar allt. 

Deltagare Ex On The Beach 2018

Foto: Kanal 5 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…