Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

"Ex on the beach"-profilen har förlovat sig med kärleken: "Jag älskar dig"

23 apr, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Calle Åberg från Ex on the beach Sverige har förlovat sig med flickvän Mariam Hanna.
"Ex on the beach Sverige" och "Paradise hotel"-deltagaren Calle Åberg har förlovat sig. Nu visar dokusåpaprofilen upp kärlekslyckan.
Annons

Dokusåpaprofilen Calle Åberg, 25, har de senaste fyra åren medverkat i flera populära dejtingsåpor, däribland “Paradise hotel”, “För känd för kärlek” och “Ex on the beach Sverige”. Men nu verkar jakten på kärlek vara över.

Tv-profilen har nämligen förlovat sig med flickvännen Mariam Hanna, som han haft ett av och på-förhållande med de senaste fyra åren. På Facebook bytte han i helgen relationsstatus till “förlovad” och på Instagram har han publicerat en bild där han kysser sin nyblivna fästmö.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Jag är så otroligt glad! Min största dröm har slagit in! Jag har förlovat mig med kvinnan i mitt liv, min själsfrände och min bästa vän! Hela mitt liv har jag strävat efter att bli fotbollsproffs, det har alltid varit min stora dröm. Tills jag träffade dig, du vred min verklighet till ett liv av möjligheter och lycka. Nu är min dröm att för alltid få dela mitt liv med dig, bilda en familj och bli gammal med dig”, skriver han och fortsätter:

Annons

“Du Mariam Hanna är min dröm! Av hela mitt hjärta JAG ÄLSKAR DIG.”

Bilden har fått nästan 5000 gilla-markeringar och hundratals grattis-kommentarer. För Hänt berättar Calle Åberg om lyckan, men vill inte avslöja när bröllopet blir av – än.

– Det känns otroligt bra, jag är verkligen lycklig! Vi hade en förlovningsfest där våra familjer var med och där berättade vi liksom våra planer och sedan gick jag på knä framför alla, säger han till Hänt och fortsätter:

– Vi ska gifta oss, men det är lite hemligt när det blir. Jag kommer att avslöja det på min Instagram snart.

Också den nyblivna fästmön Mariam Hanna har delat bilder från förlovningen.

“Idag gick mitt livs största kärlek och världens bästa människa ner på knä och frågade om jag vill dela hela mitt liv med honom. Det ögonblicket var det bästa som någonsin har hänt mig. Vi har delat över 4 år tillsammans och det har inte alltid varit lätt men idag kände jag i hela kroppen att det var helt klart värt det. Jag ska äntligen börja mitt liv med mannen som tagit mig med storm, som överraskar mig varje dag och förgyller mitt liv”, skriver på Instagram och fortsätter:

Annons

“Carl Åberg, jag är överlycklig att få dela hela mitt liv med dig. Jag längtar tills jag blir din fru, föda dina barn och bilda familj med just dig.”

Calle Åberg slog igenom i “Paradise hotel” 2014 där han hade uppmärksammade relationer i programmet med både Saga Scott, 28, och Paulina ”Paow” Danielsson, 24. Han deltog i “För känd för kärlek” i början av 2017 tillsammans med bland andra  Smail Alihodzic, 26, och  Robin ”Mos” Andersson, 25. Tredje dokusåpan blev “Ex on the beach Sverige” 2017.

Foto: Kanal 5, Instagram

Annons