Ensam mamma söker-Johanna Toftbys barn Lisa-Marie och Marilyn har vuxit upp

Ensamma mamma söker-Johanna Toftby med döttrar

Ensam mamma söker-profilen Johanna Toftbys döttrar Lisa-Marie och Marilyn har vuxit upp. Såhär ser de ut idag!
7 svenska barnskådisar – då och nu
Slå på ljud

Tv-profilen Johanna Toftby blev känd för svenska folket när hon sökte kärleken i succéprogrammet Ensam mamma söker. Efter det har man kunnat följa henne på sociala medier där hon delar med sig av sitt liv både på sin blogg och Instagram. Och de som följer henne har ju inte missat att hon idag har hittat sin stora kärlek.

År 2015 kunde hon nämligen berätta den stora nyheten att hon och kärleken Janne Fors tagit det stora steget att förlova sig.

“Lyckligast i hela världen, jag har gråtit hela dagen och kan knappt förklara…. Jag kan nog inte förstå att detta är sant”, skrev hon då under en bild på Instagram.

Men vägen dit har inte bara varit guld och gröna skogar för Johanna. Innan hon fick döttrarna Lisa-Marie och Marilyn Toftby förlorade hon nämligen sitt barn.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Johanna Toftby om sorgen efter sonens bortgång: ”Satt på golvet och grät”

Johanna var bara 23 år gammal när hon fick sin första son Louis. Men bara en och en halv timme efter förlossningen hände det som inte får hända. Louis hade drabbats av en jättesvår infektion och somnade in. I Nyhetsmorgon har Johanna tidigare berättat om den svåra sorgen.

– Det går ju inte att förstå den tragedin. Man hamnar i en slags avgrund. Det är en otrolig smärta och sorg, säger hon innan hon fortsätter:

– Jag kom hem utan barn och satt på golvet och grät och grät och tillslut så orkade jag inte gråta mer. Jag ville bara ha barn igen.

Men så kom lyckan.

– Och så fick jag mina två tjejer Lisa-Marie och Marilyn och det var ju fantastiskt. Lyckan var ju total när de kom, berättar hon.

Ensam mamma söker-Johannas barn har vuxit upp – så ser de ut idag

Och idag har Johannas älskade döttrar vuxit upp. Den äldsta dottern Lisa-Marie är nämligen 23 år medan lillasyster Marilyn är 21, och på deras sociala medier delar de flitigt med sig av deras vardag.

Och att Johanna har en nära relation till sina döttrar går inte att missa. På familjens olika profiler delar de nämligen ofta med sig av när de spenderar tid med varandra, och om de inte är med varandra så ser de iallafall till att kommentera varandras bilder och visa uppskattning på det sättet.

Här är Johanna med sina två döttrar:

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersens lycka med Filip Lamprecht efter Let's dance 2021

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens nya lyxköp – njuter ihop med Christian Bauer

FRÅN FÖRSTASIDAN