Emma Hellströms kärleksbesked efter Paradise hotel: “Underbart”

Därför undanhåller Emma Hellström sin medverkan i Paradise hotel för familjemedlemmen
Efter följarnas frågor svarar nu Emma Hellström på hur hennes kärleksliv ser ut efter inspelningen av Paradise hotel 2019.
Annons

Emma Hellström, 25, syns just nu i årets säsong av dokusåpan Paradise hotel på Tv3. 2017 deltog hon för första gången och hittade då kärleken i Smail Alihodzic, 26, som också var en av deltagarna. Kärleken blommade upp redan under inspelningen och fortsatte även efter inspelningen.

När säsongen var slut flyttade Emma och Smail ihop, men efter bara ett par månade tog kärlekssagan slut.

Annons

– Från början till slut, från att vi kom hem från Mexiko tills att vi gjorde slut, så var jag inte den enda tjejen, sa Emma till Hänt efter uppbrottet.

Emma Hellström gick sedan vidare från förhållandet och fann då kärleken i Are you the one-profilen Pontus Brodin, 23. Relationen bekräftade hon i podcasten I sanningens namn.

– Ja, jag kan avslöja vem det är haha. Det är Pontus Brodin från Are you the one. Han har allt, och ibland när jag pratar om honom skulle jag typ kunna börja gråta för att jag tycker om honom så mycket, berättade hon i podden.

Men förhållandet blev inte långvarigt, utan paret valde att gå skilda vägar efter några månader. I efterhand har Pontus berättat för Hänt att han och Emma inte längre är vänner, och att han därför inte önskade att han skulle dyka på på stranden under inspelningen av Ex on the beach, som han var med i.

Emmas svar på relationsfrågan

I nya säsongen av Paradise hotel har Emma Hellström visat intresse för flera. Därför är nu hennes följare intresserade av hennes kärleksliv.

Annons

”Sugen på ett förhållande?”, frågar en nyfiken följare.

”Både ja och nej. Underbart att vara kär. Men inget jag känner någon stress över. Och letar inte. Det kommer när det kommer”, skriver Emma Hellström.

FOTO: Fredrik/FICTIONAL ROOM/Viafree

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…