Emma Hellströms ilska efter frågan i Studio Paradise: ”Oskönt”

Emma Hellström i Studio Paradise
Emma Hellström återförenas med expojkvännen Smail Alihodzic i veckans avsnitt av Studio Paradise på Viafree. Nu ryter hon ifrån efter frågan i sändning.
Annons

TV3-profilen Emma Hellström, 25, är inte ovan vid att synas i tv. Hon deltog i dokusåpan Paradise hotel 2017 och är nu återigen en av deltagarna i programmet som i år visar en jubileumssäsong där många av hotellgästerna är kända för tittarna sedan tidigare.

När Emma Hellström var med i Paradise hotel första gången träffade hon kärleken i Smail Alihodzic, 28. Efter tiden i huset bestämde de sig för att flytta ihop när de kom hem till Stockholm. Men bara månader senare bröt paret upp och flyttade isär. 

Annons

– Från början till slut, från att vi kom hem från Mexiko tills att vi gjorde slut, så var jag inte den enda tjejen, sa Emma till Hänt efter uppbrottet.

Annons

Emma Hellström trött på frågor om Smail Alihodzic

I onsdags var Emma Hellström med i efterprogrammet Studio Paradise på Viafree. Med henne i studion var även deltagarna Arvid Stenbäcken, 26, Marcus ”Mcuze” Johansson, 24,  Haidar Juma, 27 och Gabriella ”Bella” Andersson, 24 samt programledarna.

En av programledarna för årets Studio Paradise är just expojkvännen Smail Alihodzic. Att återförenas med honom i ett sådant sammanhang har dokusåpaprofilen tidigare uttalat sig om.

– Det är klart att det känns lite konstigt. Det är ändå jobbigt att se honom på ett sätt. Det är ändå första kärleken på ett sätt och det kommer alltid vara känsligt, sa Emma Hellström tidigare i år.

När Emma besökte Studio Paradise fick hon frågan om hur det känns att träffa Smail igen. En märkbart stött Emma Hellström besvarade fråga – men uppskattade inte att få den i tv.

Annons

Under en frågestund på sin Instagram undrar en följare hur hon tyckte att det kändes att tvingas prata om uppbrottet med exet sittandes bredvid i studion.

”Tyckte det var riktigt oskönt. För det har inget med programmet att göra och hör inte till. Studio Paradise ska det pratas om Paradise hotel. Den nya säsongen. Och saker som händer där inne. Inte om mitt och Smails förflutna. Eller hur vi känner. Vilket det tyvärr läggs en del fokus på i detta avsnitt”, skriver Emma och fortsätter:

”Det är liksom helt irrelevant kan jag tycka. Så jag tyckte att det var extremt onödigt faktiskt. Och blev riktigt irriterad”.

FOTO: Viafree

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…