Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter uppbrottet: PH-Emma Hellström om relationen med Smail

Paradise hotel Emma Hellström om relationen med Smail Alihodzic

Efter uppbrottet mellan Emma Hellström och Smail Alihodzic har många undrat hur deras relation ser ut i dag. Nu svarar Emma på frågan.

Emma Hellström, 25, och Smail Alihodzic, 26, hittade kärleken i varandra under inspelningen av dokusåpan Paradise hotel 2017. De höll ihop även efter säsongens slut och efter programmet flyttade de ihop. Men efter bara ett par månader kom chockbeskedet att de valt att gå skilda vägar.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

I en exklusiv intervju med Hänt berättade Emma Hellström att hon inte kunde lita på Smail, efter att ha hört saker om honom som man enligt henne inte gör när man är exklusiv med någon.

– Från början till slut, från att vi kom hem från Mexiko tills att vi gjorde slut, så var jag inte den enda tjejen, sa Emma då.

Då ville Smail inte bemöta uttalandet och det dröjde fram tills i september i år innan han talade ut om förhållandet med Emma. Han tog då upp det i samband med att frågan om otrohet togs upp i podcasten Sex med Smail och Frida.

– Om jag någon gång skulle börja fantisera om andra tjejer då kommer jag säga det eller göra slut för att jag inte vill vara den killen, säger Smail i podcasten.

I podcasten erkänner Smail dock att han träffade andra tjejer under tiden han och Emma dejtade, vilket ifrågasattes av Paradise hotel-deltagaren Bettina Buchanan, som gästade podden. Hon undrade då om det verkligen var bara dejtande från bådas håll, eller om det kanske var så att Emma såg dem som ett par.

– Nej inte från mitt håll, men jag skulle inte säga från hennes håll heller. Innan vi blev ihop så berättade jag det. Jag sa att ”det här och det här har jag gjort”. Hade vi varit tillsammans då tror jag inte att hon hade förlåtit mig, svarade Smail då.

Efter uppbrottet är det många av Emma Hellströms och Smail Alihodzic följare som undrat hur relationen mellan dem är i dag. I en frågestund på Emmas Instagram story väljer hon nu att berätta.

”Jag och Smail har ingen relation. Skulle hälsa på honom om jag såg honom såklart. Det är inga konstigheter mellan oss länge, så det finns inte så mycket att säga. Vi båda har gått vidare och har det bra”, skriver hon.

Missa inte de senaste snackisarna i nöjesvärlden just nu:

LÄS OCKSÅ: Smail om otroheten mot Emma: ”Vill inte vara den killen”

LÄS OCKSÅ: Emma berättar sanningen om uppbrottet med Smail

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!