TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Smail om otroheten mot Emma: ”Vill inte vara den killen”

20 sep, 2018 
AvStina Dahlgren
Smail Alihodzic och Emma Hellström
Smail Alihodzic talar ut om otrohet i nya podcasten "Sex med Smail och Frida".
Annons

Emma Hellström och Smail Alihodzic fann kärleken i varandra under förra årets inspelningar av Paradise hotel. De höll ihop även efter säsongens slut och Emma flyttade till Stockholm för att bli sambo med Smail.

Efter bara några månader kom chockbeskedet. Paret hade gjort slut. I en exklusiv intervju med Hänt berättade Emma att hon inte kunde lita på honom, då hon fick höra saker om Smail man enligt henne inte gör när man är exklusiv med någon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Från början till slut, från att vi kom hem från Mexiko tills att vi gjorde slut, så var jag inte den enda tjejen, sa hon då.

Smail ville då inte bemöta uttalandet och sedan dess har det varit tyst från hans håll. Fram tills nu. I podcasten Sex med Smail och Frida tas frågan om otrohet upp och han tar då upp förhållandet med Emma. Han säger att han aldrig skulle vara otrogen under ett förhållande.

– Om jag någon gång skulle börja fantisera om andra tjejer då kommer jag säga det eller göra slut för att jag inte vill vara den killen.

Annons

Många av hans vänner håller på med andra tjejer vid sidan av deras förhållande berättar Smail, något han själv aldrig skulle göra.

– För det första tror jag inte att jag skulle komma undan med det för jag är inte så bra på att ljuga. Sen också, man vill inte göra något sådant om man är offentlig för det är att skjuta sig själv i foten. Det kommer alltid komma fram.

Han erkänner dock att han träffade andra tjejer under tiden som han och Emma dejtade. Bettina Buchanan, som även hon varit med i Paradise hotel och som gästar podcasten ifrågasätter honom. Hon undrar om det verkligen var bara dejtande från bådas håll, eller om det kanske var så att Emma såg dem som ett par.

– Nej inte från mitt håll, men jag skulle inte säga från hennes håll heller. Innan vi blev ihop så berättade jag det. Jag sa att ”det här och det här har jag gjort”. Hade vi varit tillsammans då tror jag inte att hon hade förlåtit mig.

Annons

I efterhand har han lärt sig att ha diskussionen om vart man är i relationen och vilka gränser man har tidigare. Han förstår att det han gjorde kan uppfattas som taskigt.

– Det hade varit schysstare att ta den konversationen tidigare, säger Smail.

Nya avsnitt av podcasten Sex med Smail och Frida släpps varje torsdag. Lyssna HÄR.

Nöjesnyheterna ALLA snackar om just nu – se dem här:

FOTO: Ibl

Annons