Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter uppbrottet med Smail – tv-profilen är PH-Emmas nya pojkvän

Emma Hellströms nya pojkvän efter Smail

När Hänt TV intervjuade Emma Hellström för en månad sedan kunde hon avslöja att hon börjat dejta AYTO-Pontus Brodin. Nu bekräftar hon att de är ett par.

Emma Hellström, 25, och Smail Alihodzic, 26, var ett av dem hetaste kärleksparen i förra säsongen av Paradise hotel. Kärleken sprudlade och efter programmet flyttade de ihop. Men förhållandet kändes inte helt rätt och efter en kärlekskris på grund av ett otrohetsdrama gick paret skilda vägar.

Några månader efter uppbrottet började det ryktas om att Emma hittat kärleken återigen. Denna gången i en deltagare från tv-programmet Are you the one. I en intervju med Hänt TV berättade hon att hon fortfarande var singel, men avslöjade ändå att hon börjat dejta AYTO-deltagaren Pontus Brodin, 22.

– Vi började prata lite på Instagram och så snackade vi en del. Så bestämde vi oss för att träffas och så hängde vi lite och efter det så bara klickade det. Sedan dess har vi hängt lite fram och tillbaka, berättade Emma till Hänt TV.

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband (länk till Aller media shop)

Då visste Emma inte vad hon ville kalla deras relation. Men nu har känslorna vuxit sig starkare och i podcasten ”I sanningens namn” bekräftar hon att de är ett par.

– Det känns bra. När jag tänker på honom som person och hur han är och hur han är mot mig så kan jag typ börja gråta för att han är för bra för att vara sann. Jag kan inte säga någonting negativt om honom. Det finns ingenting. Jag kan störa mig på att han smaskar, that’s it liksom, säger hon i podden.

Emma Hellström berättar att relationen till en början var på en vänskaplig nivå, men när det sedan fanns kemi blev de kära i varandra.

– Jag har aldrig känt mig såhär lycklig och kär. Jag trodde att jag var kär i min förra relation, men det var jag inte. Jag hade aldrig varit kär, jag visste inte vad kärlek var. Men nu i efterhand när jag har träffat Pontus så vet jag vad äkta kärlek är, säger hon.

LÄS OCKSÅ: PH-Emmas oväntade vändning – efter Smails svek: ”Det behövdes”

LÄS OCKSÅ: Kopiera kändisarnas snyggaste klackar inför sommarens fester

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN