Emma Hellströms svåra kärlekskamp efter upptäckten i relationen

Emma Hellström

Emma Hellström har varit med i många dokusåpor genom åren.
I podcasten Real talk berättar hon nu upp om kärleksproblemen som kommit i samband med att hon blivit offentlig.
– Traumatiserad, säger hon.

Emma Hellström är reality-profilen som varit med i både Ex on the beach och Paradise hotel. Med flera säsonger i ryggen är hon numera en välkänd profil som många känner igen på stan, men trots att det kan komma många fördelar med kändisskap finns det också flera baksidor.

I podcasten Real talk, som hon har tillsammans med Paradise hotel-aktuella Diana Moseni, berättar hon nu upp om svårigheterna som kommit med hennes nya liv.

Emma Hellström om svårigheten att hitta en partner

Det är när vännerna pratar om rätten till sina egna känslor som Emma kommer in på sitt dejtingliv. Hon förklarar att hon tycker allt som har med killar att göra är svårt, och att det blivit ännu svårare sen hon blev offentlig.

– Det är så svårt att träffa någon som tar en seriöst nu när man blivit en offentlig person och folk vet vem man är. Det är svårt att veta vilka som tycker om mig genuint för Emma Hellström och vilka som gillar dokusåpa-Emma, säger hon.

LÄS MER: Marcelo Peña och Emilia Wahlund avslöjar bebisens kön

Hon berättar att hon dejtade en kille för ett sedan som hon i efterhand fick höra hade en tydlig baktanke med deras relation. Emma fick nämligen höra att han såg fördelar med att dejta henne då han genom henne skulle kunna bygga upp sin egna Instagram och själv bli en profil. Detta gav henne mycket tillitsproblem.

– Förstår du att det fanns en kille som dejtade mig för att jag var en profil? Förstår du hur sjukt det är?, säger hon till Diana innan hon fortsätter:

– Jag har blivit ganska traumatiserad efter att jag fick höra att den här killen sa det. För jag har inte haft någon kille på det sättet som verkligen använt mig som offentlig person till något som gynnar honom.

Stödet från Diana Moseni

Och Diana förstår precis vad Emma menar. Hon berättar om situationer då hennes kändisskap varit negativt för henne också.

– Bara en sån grej att jag kan träffa en kille på krogen som jag tycker är asnajs, och liksom skulle kunna tänka mig att dejta. Men så tar han min Instagram och bara ”oj oj oj. Är det en kändis eller profil jag pratar med?” Det är det värsta jag vet, säger Diana.

Hon berättar att hon kämpar med att bli tagen på allvar, och att livet efter Paradise hotel har känts ensammare än någonsin.

– Jag känner mer som att jag kommer vara singel för resten av mitt liv nu för att jag inte vet vem jag kan lita på eller ta in i mitt liv än innan Ph. Bara för att man varit med i en dokusåpa där man fester och dricker betyder det inte att man är en oseriös person. Tvärtom. Det enda vi gör är ju att jobba, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Smails nya erkännande om kärlekslivet – piken till Emma Hellström

LÄS OCKSÅ: Emma Hellström om relationen med Dennis Mlivic idag

FOTO: TT

Senaste nytt