Smails nya erkännande om kärlekslivet – piken till Emma Hellström

Reality-profilerna Smail Alihodzic och Emma Hellström blev ett par efter att de båda varit med i Paradise Hotel.
Men kärleken blev inte särskilt långvarig.
Nu, tre år senare, ger Smail en rejäl känga till exet.
Slå på ljud

Dokusåpa-profilen och influencern Smail Alihodzic, 28, började sin tid i offentligheten när han klev in i Paradise Hotel-huset år 2014.  Tre år senare gjorde han comeback i det Mexikanska paradiset och hittade i samma veva kärleken i reality-profilen Emma Hellström, 26. Men även fast kärleken tycktes sprudla mellan dem inne i huset, varade kärleken inte särskilt länge. Efter bara några månader tillsammans kom beskedet att de hade gått skilda vägar.

Nu avslöjar han hur kärlekslivet ser ut idag – och passar även på att slänga en känga till exet.

Han och Emmas relation

Efter att kärleksparet hade träffats i Mexiko gick det snabbt. Rätt så direkt efter att de kom hem till Sverige igen flyttade de ihop, för att bara ett par månader senare separera. Emma har tidigare berättat att uppbrottet berodde på att hon helt enkelt inte kunde lita på Smail.

– Från början till slut, från att vi kom hem från Mexiko tills att vi gjorde slut, så var jag inte den enda tjejen, sa hon då.

Men att Smail skulle ha varit otrogen var han snabb med att avfärda. I sin podcast Sex med Smail och Frida var han tydlig med att han antingen skulle göra slut eller berätta för sin partner om han någon gång skulle börja fantisera om andra i en relation.

I en video på YouTube gick han även ut och berättade om deras relation strax efter uppbrottet.
– Vi bodde ihop i ungefär två-tre månader och var jättekära, det var hur bra som helst. Världens bästa tjej verkligen. Men någonstans så landar man någon dag, började han.
Han fortsatte sen.
– En dag så landar man och fjärilarna försvinner ur magen och man är inte lika kär längre. Verkligheten kickar igång. Ingen gjorde slut med någon utan vi pratade, vi gick igenom det gemensamt och vi kände båda att det kanske var bättre att gå vidare liksom.

Piken till exet

Efter deras uppbrottet har det tidigare paret haft en väldigt neutral relation, men i hans senaste video på hans YouTube-kanal passar han på att skicka en vass pik till exet. Det är under segmentet Marry, fuck, kill Smail får frågan om vem han skulle sätta var av Emma och de andra tv-profilerna Nina Glimsell, 25, och Jasmin “Jasse” Gustafsson, 26.

– Oj, säger han först som en reaktion på frågan.

Men han är sen snabb med att svara.

– Jag hade ju gift mig med Jasse för vi kommer så jävla bra överens. Sen hade jag valt “fuck” på Nina och “kill” på Emma.

I videon avslöjar han även hur hans kärleksliv ser ut idag och att det just nu inte är någon speciell som har hans uppmärksamhet.

– Jag lever singellivet, men jag dejtar. Jag lever ju singellivet till dess fullo så jag träffas, går på dejt och trivs med det, säger han.

Bild: Karin Törnblom/TT, Mickan Palmqvist/Aftonbladet

SENASTE NYTT!