TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Smails nya erkännande om kärlekslivet – piken till Emma Hellström

03 jul, 2020 
AvLovisa Ström
Reality-profilerna Smail Alihodzic och Emma Hellström blev ett par efter att de båda varit med i Paradise Hotel.
Men kärleken blev inte särskilt långvarig.
Nu, tre år senare, ger Smail en rejäl känga till exet.
Annons
Allt om Smail AlihodzicBrand logo
Allt om Smail Alihodzic

Dokusåpa-profilen och influencern Smail Alihodzic, 28, började sin tid i offentligheten när han klev in i Paradise Hotel-huset år 2014.  Tre år senare gjorde han comeback i det Mexikanska paradiset och hittade i samma veva kärleken i reality-profilen Emma Hellström, 26. Men även fast kärleken tycktes sprudla mellan dem inne i huset, varade kärleken inte särskilt länge. Efter bara några månader tillsammans kom beskedet att de hade gått skilda vägar.

Nu avslöjar han hur kärlekslivet ser ut idag – och passar även på att slänga en känga till exet.

Han och Emmas relation

Efter att kärleksparet hade träffats i Mexiko gick det snabbt. Rätt så direkt efter att de kom hem till Sverige igen flyttade de ihop, för att bara ett par månader senare separera. Emma har tidigare berättat att uppbrottet berodde på att hon helt enkelt inte kunde lita på Smail.

– Från början till slut, från att vi kom hem från Mexiko tills att vi gjorde slut, så var jag inte den enda tjejen, sa hon då.

Annons

Piken till exet

Efter deras uppbrottet har det tidigare paret haft en väldigt neutral relation, men i hans senaste video på hans YouTube-kanal passar han på att skicka en vass pik till exet. Det är under segmentet Marry, fuck, kill Smail får frågan om vem han skulle sätta var av Emma och de andra tv-profilerna Nina Glimsell, 25, och Jasmin “Jasse” Gustafsson, 26.

– Oj, säger han först som en reaktion på frågan.

Men han är sen snabb med att svara.

– Jag hade ju gift mig med Jasse för vi kommer så jävla bra överens. Sen hade jag valt “fuck” på Nina och “kill” på Emma.

I videon avslöjar han även hur hans kärleksliv ser ut idag och att det just nu inte är någon speciell som har hans uppmärksamhet.

– Jag lever singellivet, men jag dejtar. Jag lever ju singellivet till dess fullo så jag träffas, går på dejt och trivs med det, säger han.

Bild: Karin Törnblom/TT, Mickan Palmqvist/Aftonbladet

Annons