Emma Hellström om relationen med Dennis Mlivic idag

Emma Hellström och Dennis Mlivic

Emma Hellström och Dennis Mlivic var ex till varandra i Celebrity Ex on the Beach.
Under programmets gång har deltagarna hamnat i luven på varandra, men hur ser egentligen deras relation ut idag?
Det berättar nu Emma för Hänt!
Celebrity Ex on the beach
Slå på ljud

Det har varit en turbulent säsong av Celebrity Ex on Beach och tårarna har runnit längs flera av deltagarnas kinder. Paradise hotel-paret Arvid Stenbäcken, 26, och Gabriella ”Bella” Andersson, 24, stod till en början för en stor del av dramat i säsongen men när Emma Hellström, 27, dök upp i Braslien hamnade mycket fokus på hennes och Dennis Mlivics, 21, tidigare relation.

Emma och Dennis hade tillbringat en tid tillsammans på Dennis båt i Kroatien men relationen fick ett slut på grund av distansen mellan dem.

– När jag var i Kroatien så var det väldigt så här mysigt och kärleksfullt. Det var typ som att vi var tillsammans, sa Emma i programmet.

Bråkades under tiden i huset

När Dennis fick reda på att Emma var på ingång erkände han snabbt att han blev nervös. Detta berodde på att det fanns en hel del som skulle komma att behöva redas ut mellan dem.

– Det som känns lite nervös med Emma är att det har varit känslor inblandade mellan oss, sa Dennis inför Emmas entré.

Det visade sig snabbt att Emma hade ett fortsatt intresse för Dennis medan han la sin fokus på andra i huset. Emma förklarade flertal gånger att det sårade henne när hon tvingades se Dennis fatta tycke för någon annan.

Under programmets gång fann Dennis kärleken i Nina Glimsell, 25, och paret är efter inspelningarna fortsatt tillsammans.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Emma om relationen idag

När Hänt når Emma, månader efter inspelningarna i Brasilen, förklarar hon hur relationen med exet Dennis ser ut idag.

”Jag och Dennis har ingen relation alls idag. Vi har inte setts/stött på varandra eller pratat något sen Brasilien. Förutom i Exen berättar allt. Men svårt att reda ut saker när 15 andra lägger sig i. Så inget blev direkt utrett”, skriver Emma Hellström i ett meddelande till Hänt och fortsätter:

”Skulle inte säga att vi är vänner idag, men heller inte ovänner. Önskar han allt gott med allt i livet. Och har absolut inget ont emot honom idag. Det som hänt mellan oss är gammalt och inget jag går och grubblar över. Men tycker såklart det är tråkigt att vi inte är vänner. Vi har ingen kontakt.

Hänt har utan framgång sökt Dennis Mlivic för en kommentar.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Linus Hallsenius/Dplay

FRÅN FÖRSTASIDAN