Artikeln innehåller reklamlänkar

Emma Hellström berättar sanningen om relationen med Ben Mitkus

Emma Hellström om relationen med Ben Mitkus

Romansryktena blev genast heta efter att Ben Mitkus delade videor på Instagram där han umgicks med Paradise hotel-profilen Emma Hellström. Nu berättar Emma sanningen om deras relation.

Efter ett stormigt och uppmärksammat uppbrott mellan Youtubern Ben Mitkus, 23, och bloggaren Nicci Hernestig, 19, var det många av Ben Mitkus följare som blev nyfikna när han började umgås med Paradise hotel-profilen Emma Hellström, 25. När Ben Mitkus visade upp sin nya bekantskap på Instagram började nyfikna fans genast fråga sig om deras relation var något mer än vänskap.

Annons: Den omtalade rosa plattborsten ger dig fint hår på nolltid – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Emma Hellström fick även frågan ställd till sig under en frågestund på sin Instagram story.

”Är det något mellan dig och Ben Mitkus?”, skrev en frågvis följare.

Emma skriver att hon fått 75 liknande frågor under frågestunden och förklarar att hennes relation med Ben Mitkus inte är något annat än en vänskapsrelation.

”Vi är bara vänner, punkt. Så roligt att det börjar spekuleras direkt, så fort man umgås med det motsatta könet”, skriver hon.

Efter texten förtydligar Emma Hellström sin känsla med tre emojis: en skrattande smiley, en person som tar sig för pannan och ett rött hjärta.

Emma Hellström blev ett känt ansikte för många när hon med dunder och brak klev in i dokusåpan Paradise hotel 2017 och tog sig ända till finalen. Under inspelningen hittade hon kärleken i Smail Alihodzic, 28, som också var en av deltagarna. Emma och Smail höll ihop även efter säsongens slut och flyttade ihop. Men redan efter att par månader bröt de upp.

I somras skapade Emma Hellström rubriker när hon började dejta Are you the one-deltagaren Pontus Brodin och senare bekräftade hon att de var ett par. I dag är Emma dock ”singel and ready to pringle”, enligt Nyheter24.

Splittringen mellan Emma Hellström och Pontus Brodin har inte fått särskilt stor uppmärksamhet, till skillnad från uppbrottet mellan Ben Mitkus och Nicci Hernestig. Efter att Ben gått ut med att han blivit dumpad möttes Nicci av en stor hatstorm. Efteråt har de båda även pratat ut på varsitt håll om sina känslor efter uppbrottet och förklarat för fansen vad som hände mellan dem. Ben Mitkus ord lämnade dock Nicci Hernestig i tårar.

”Jag har av respekt inte gått ut med varför jag ville göra slut… För jag tycker inte man ska smutskasta ett förhållande… Kommer inte sjunka till den nivån heller… Men som i ser själva så trycker även han ner mig nu…”, skrev hon på sin Instagram story.

LÄS OCKSÅ: Efter uppbrottet: PH-Emma Hellström om relationen med Smail

LÄS OCKSÅ: Nicci Hernestig i tårar efter Ben Mitkus ord om uppbrottet

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!