Ex-flickvännens ord om Robin och Sigrids kommande bebis – inför alla

I september väntas Robin Bengtsson och Sigrid Bernsons bebis att födas. Nu berättar Robins ex Emma Hallbygård vad hon tro om parets barn – framför alla.
Robin Bengtssons fina stöd till Sigrid under tuffa perioden
0:59

Efter reklamen: Robin Bengtssons fina stöd till Sigrid under tuffa perioden

(0:59)

Slå på ljud

I våras berättade Robin Bengtsson, 32, och Sigrid Bernson, 33, de ska bli föräldrar till deras första gemensamma barn.

”En bulle verkar ta lite längre tid än de andra... I september blir Wille storebror och vi alla längtar tills vi får träffa den lille i magen.”, skrev paret på Instagram när det berättade om bebislyckan.

Paret hittade varandra när de år 2016 dansade i Let's dance och inte långt efter programmets slut berättade de om kärleken för allmänheten.

Robin har sedan tidigare sonen William, 9, tillsammans med exet Emma Hallbygård och snart kommer William bli storebror!

Sigrids avslöjande om bebisens kön: ”Det blir..”

Trots att den nya familjemedlemmen snart är här har Sigrid och Robin valt att inte ta reda på barnets kön. Det är ofta paret får just den frågan och nyligen avslöjade Sigrid på Instagram att hon inte har någon aning om det blir en flicka eller en pojke.

”Vad tror ni? Kille eller tjej? Jag har faktiskt ingen aning själv men är sjukt taggad.” skriver Sigrid under bilden.

Tidigare i år berättade Robin i podcasten Bathinas skilda möten om varför han och Sigrid har valt att inte ta reda på barnets kön.

Nej vi har valt att inte kolla det, vi kör lite old fashion-style. Det spelar verkligen ingen roll vad det blir” sa han i podcasten och fortsatte:

Wille vill väldigt gärna ha en lillebrorsa, så det skulle väl vara för hans skull såfall

Och snart är det dags! Förberedelserna är i full gång inför bebisens ankomst. Sigrid har tidigare berättat för Mama om att hon och Robin diskuterat namnvalet till bebisen och att de har hittat ett perfekt namn.

– Ja, det har vi! Vi är nog ganska säkra om det blir en tjej men killnamn är mycket svårare tycker vi båda två. Vi jobbar på, berättade Sigrid.

Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

Se klippet här!

Exet Emma Hallbygård ord om parets barnet

Efter att Sigrid avslöjade på sin Instagram att hon inte vet barnets kön frågade hon sina följare vad de tror att det kommer bli.

I kommentarsfältet är det många som gissar på om det nya tillskottet kommer bli en flicka eller en pojke, även Robins ex-flickvän Emma slänger in sin gissning.

”Så spännande!!! Jag gissar på en liten prinsessa”, skriver Emma i kommentarsfältet under Sigrids bild på Instagram.

Nu väntar vi spänd på att Sigrid och Robin får välkomna sin lilla bebis till världen och vi är så nyfikna på vad den lilla tjejen eller lilla killen får för namn!

FOTO: Karin Törnblom/TT, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN