Robin Bengtssons ex-flickvän Emma Hallbygårds ord om bebislyckan

ROBIN BENGTSSON, SIGRID BERNSON, EMMA HALLBYGÅRD

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson har fått en son!
Nu uttalar sig Robins ex-flickvän Emma Hallbygård om parets bebislycka.
Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning
0:32

Efter reklamen: Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

(0:32)

Slå på ljud

Det var i våras som Sigrid Bernson, 33, och Robin Bengtsson, 32, berättade den fantastiska nyheten att de väntar sitt första gemensamma barn ihop.

”En bulle verkar ta lite längre tid än de andra... I september blir Wille storebror och vi alla längtar tills vi får träffa den lille i magen.”, skrev paret då på Instagram till en stor plåt med kanelbullar.

Och nu har dagen äntligen kommit och bebislyckan är total!

Sigrid och Robins ord om förlossningen

Det var på lördagsförmiddagen som Sigrid och Robin avslöjade att bebisen hade kommit ett dygn tidigare. Det blev en pojke och just nu njuter paret av kärlek och den första tiden med lilla sonen.

”16/9 tidigt på morgonen så kom vår lilla son till världen. Vi är helt tagna av vårt lilla mirakel och njuter nu av bebisbubblan. Hemma väntar en superstolt storebror. Tacksamma och fyllda av så mycket kärlek”, skriver Sigrid följt av en rad med massa röda hjärtan.

Den stora bebisglädjen bekräftas även av Robin som beskriver ungefär samma sak.

”16/9 tidigt på morgonen så kom den här goa lilla killen ut. Vi är ju såklart tokkära i honom redan och hemma väntar en väldigt nöjd och mallig storebrorsa. Tacksamma och fyllda av kärlek”, skriver en överlycklig Robin.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Ex-flickvännen Emma Hallbygårds första ord om bebislyckan

Storebrodern där hemma är ingen mindre än Robins son William, 8, som han har från ett tidigare förhållande med Emma Hallbygård. Relationen mellan Robin och Emma är idag god och även mellan Sigrid och Emma är det inga problem längre.

Förut så kunde man nämligen se att Emma följde Sigrid på Instagram men Sigrid följde inte tillbaka. Emma brukade även gilla och kommentera Sigrids bilder, men Sigrid kommenterade inte tillbaka.

Vad den lilla sonen ska heta är fortfarande oklart. Eftersom Sigrid och Robin inte valde att ta reda på kön i förväg så behöver de nog lite tid nu i att landa i att det blev en pojke och namnval bestämmer de nog när de känner sig redo.

Någon som nu uttalar sig om parets bebislycka är Robins ex Emma. Till Robins bild uttrycker hon nu varma ord om det lilla nytillskottet.

”Världens finaste plutt, vi längtar tills vi får gosa”, skriver hon.

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN