LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Emilio Ingrossos kroppsbild chockar – ovanliga bilden med Oliver Ingrosso

17 nov, 2023 
Linn Seipel
emilio ingrosso nakenbild
Emilio Ingrosso är pappa till några av Sveriges mest kända ansikten. Nu visar han upp en ny sida av sonen Oliver Ingrosso och inte minst sig själv...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här överraskas Pernilla av Christian med en sexpresent: ”Jag blir sugen”Brand logo
Här överraskas Pernilla av Christian med en sexpresent: ”Jag blir sugen”

Stjärnkrögaren Emilio Ingrosso, 58, är pappa till de nu vuxna barnen Oliver, Bianca och Benjamin Ingrosso vilka han fått tillsammans med Pernilla Wahlgren, 56. De före detta makarna gifte sig 1993 i Laholms kyrka och äktenskapet höll i ungefär fem år. Under deras relation var de på den tiden ett av våra mest omskrivna par.

Sedan dess har mycket hänt, och båda parter har sedan länge hittat kärleken på nytt. Pernilla har sedan några år tillbaka en stadig relation med kommande maken Christian Bauer, 57, och Emilio har varit gift med sin Åsa Ingrosso, 49, i snart nio år.

Emilio Ingrossos avklädda bild får följarna att reagera: ”Hunk”

I takt med att barnen blir äldre blir det allt tydligare hur lika de är sin pappa. Nyligen publicerade Emilio en minst sagt nostalgisk bild. ”Tiden går så fort! 1999 i Italien med Oliver”, skriver han i caption.

I kommentarsfältet väller det in peppiga ord, många tycker nämligen att Emilio är extremt snygg på bilden! En del jämför honom också med sönerna.

Annons

”Man ser hur lika dina pojkar är dig, även Bianca. Du har att vara stolt över. Båda killarna följer ju dina spår vad det gäller passionen till det Italienska köket!”, skriver en följare.

”Där ser jag Oliver i dig! Oavsett, hunk!!”, skriver en annan.

”Ohlala det där är en het italienare”, utbrister en tredje följt av en eld-emoji.

”Så lik Benjamin du är på bilden”, tycker en fjärde.

Emilio och Åsas framgångar – familjelivet och karriären

Det går bra för Emilio på flera håll verkar det som, i våras blev han farfar till lilla Kalí, och i samma veva gick han och Åsa ut med att de öppnar restaurangen Apertivo i Stockholm tillsammans.

Jag har ju lyckan att ha hamnat i en av kanske Sveriges största musikfamilj och med mitt eget intresse för musik (jag är dock mycket bättre på att lyssna och njuta än att sjunga själv) så har vi nu hittat ett koncept som kittlar varenda fiber i kroppen. Vi har en stor bekantskapskrets med artistvänner samt extremt duktiga personer som jobbat med musik i hela sina liv som hjälper oss. Så nu letar vi musiker som kommer att bli några av de anställda i restaurangen.” skrev Åsa då i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Annons