ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Åsa och Emilio Ingrossos stora glädjebesked –nu avslöjar de

26 feb, 2023 
Åsa och Emilio Ingrosso
Åsa och Emilio Ingrosso äger flera framgångsrika restauranger.
Nu kommer de med nästa stora glädjebesked!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Snabba frågor med Maria Sur från MelodifestivalenBrand logo
Snabba frågor med Maria Sur från Melodifestivalen

Emilio Ingrosso, 57, är sedan 2015 gift med sin stora kärlek Åsa Ingrosso, 47. Paret träffade varandra på en restaurang och det sa klick direkt. Idag är cirkeln sluten och paret driver flera framgångsrika restauranger på Mallorca och i Stockholm.

De är alltså både äkta makar, kollegor och arbetspartners. Nu kommer de med ett stort glädjebesked för framtiden! Det är på Instagram som Åsa går ut med nyheten att paret ska öppna ytterligare en restaurang i Stockholm.

Satsningen är något som hon själv beskriver som en helt ny väg inom restaurangbranschen för Åsa och Emilio och den är döpt till Apertivo. Restaurangen kommer att vara en fransk sådan med ett stort fokus på musik.

Jag har ju lyckan att ha hamnat i en av kanske Sveriges största musikfamilj och med mitt eget intresse för musik (jag är dock mycket bättre på att lyssna och njuta än att sjunga själv) så har vi nu hittat ett koncept som kittlar varenda fiber i kroppen. Vi har en stor bekantskapskrets med artistvänner samt extremt duktiga personer som jobbat med musik i hela sina liv som hjälper oss. Så nu letar vi musiker som kommer att bli några av de anställda i restaurangen.” skriver Åsa i ett meddelande till Hänt.

Annons

Hon berättar dessutom att restaurangen förväntas öppna i april efter mycket om och men.

Det här kommer bli så galet jäkla roligt! I april öppnar vi efter en mängd knas och förseningar men säg ett enda bygge som hållit tiden!

Åsa Ingrossos Instagram-story

Stora steget att flytta konceptet från Mallorca till Sverige

Det var i november 2020 som Åsa och Emilio flyttade sitt vinnande koncept från Mallorca i Spanien till Sveriges huvudstad och lanserade La Perla som snabbt blev en succé hos besökarna.

Jag ville prova något nytt helt enkelt. Det hann bli tre olika restaurangkoncept innan vi hittade rätt. När jag och Åsa skapade La Perla tillsammans visste vi direkt att det skulle bli succé. Hon med sin känsla för design och inredning, och jag med min syn på service och smak.” berättade Emilio tidigare för Nöjesguiden.

Annons

Och sanningen är den att vi har Emilios bror Nicola Perrelli som även han är krögare att tacka. Han jobbar i branschen i Stockholm och hade länge tjatat på sin bror att ta konceptet till Sverige. När han väl gjorde det blev det en sådan succé att de nu öppnat flera restauranger, alla med samma goda rykte.

Åsa Ingrosso avslöjar drömmen om en flytt till Italien

Paret pendlar mellan Stockholm och Palma de Mallorca men har sitt permanenta boende på semesterön Mallorca. Men nyligen kunde Åsa avslöja att de faktiskt har drömmar om att ta sitt pick och pack och flytta till Italien. Men än så länge är det bara drömmar då det stora fokuset ligger på jobbet.

”Vi är mitt uppe i öppningen av OMINO. Så vi stressar på här som galningar. Italien är bara drömmar än så länge”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

Förutom sitt maffiga boende i Palma de Mallorca så äger makarna dessutom en lägenhet i Stockholm där de kan bo när de hälsar på familjen. Och den fick sig en rejäl omgång i höstas när de valde att renovera den.

FOTO: Cornelia Nordström / Expressen / TT

Annons