hänt exklusivt

Åsa Ingrosso om att flytta till Italien – bilderna på enorma lyxhuset: ”Föll pladask”

Åsa och Emilio Ingrosso

Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso går i flyttankar.
Nu berättar makarna om drömmarna om att lämna Mallorca för att bosätta sig i Italien.
”Länge har vi pratat om en flytt till Italien. Så dök en mäklare upp och vi föll fullkomligt pladask”, skriver Åsa på Instagram.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Åsa Ingrosso om barnens flytt till Sverige: ”Skönt”
0:33

Efter reklamen: Åsa Ingrosso om barnens flytt till Sverige: ”Skönt”

(0:33)

Slå på ljud

Åsa Ingrosso, 47, och Emilio Ingrosso, 57, är inte bara äkta makar, utan även kollegor och partners. Tillsammans driver de flera restauranger både på Mallorca och i Stockholm, Sverige. Men det är just i Palma på Mallorca som paret bosatt sig sedan flera år tillbaka.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Åsa Ingrosso avslöjar flyttplanerna – nya lyxhuset i Italien

Men nu avslöjar Åsa att det finns drömmar om att flytta till Italien. I ett inlägg på Instagram berättar hon om drömbostaden i grannlandet.

”Länge har vi pratat om en flytt till Italien. Så dök en mäklare upp och vi föll fullkomligt pladask för detta hus. Jag med min ADHD har ju redan flyttat in här och börjat planera. Mallorca finns kvar, det kommer alltid finnas i våra hjärtan och vi släpper inte vår lägenhet i första taget. Men längtan till Italien (och även Frankrike) är enormt stor. Speciellt för Emilio som vill tillbaka till sina rötter. Just detta sovrummet på första bilden är lika stort åt andra hållet med en stor öppen spis. Sol och bad i all ära. Men tänk. Ett varmt bad och en knastrande brasa en ruggig kväll i Italien i januari”, skriver Åsa och visar upp bilder från lyxbostaden.

I ytterligare ett inlägg skriver Åsa ännu mer detaljerat om vad hon skulle vilja göra i bostaden.

”Ok.. bara några till. Tänker en drejstudio att försvinna in i och böcker i högar att läsa ikapp ifrån år då det bara inte funnits tid eller ens ro. Emilio’s flygel i något av de vidöppna rummen. Musik som strömmar ut över trädgården. Doften av basilika, en tomatsås som puttrar och en Vongole gjord på världens bästa musslor. Matlagning och middagar med alla älskade barn och vänner. En solstol till solälskande Bailey. Och..en lång pool för Rollo att simma i. Nej vi är inte riktigt där men drömma får man”.

Det återstår helt enkelt att se om Åsa och Emilio lämnar Mallis och istället bosätter sig i Italien. När Hänt når Åsa berättar hon att makarna har fullt upp dagarna innan jul och att Italien-drömmen för tillfället bara är en dröm.

”Vi är mitt uppe i öppningen av OMINO. Så vi stressar på här som galningar. Italien är bara drömmar än så länge”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

Renoveringen av lägenheten i Sverige

Åsa och Emilio har förutom hemmet på Mallorca också en lägenhet i Sverige som de under hösten renoverade om igen.

”Vi har ”bott här” i 4 år. Men under den tiden har jag gjort om allt, målat om och bytt alla möbler tre gånger. Emilio blir lite trött på mig så nu har jag målningsförbud. Haha.. ”, skrev då Åsa i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Instagram/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN