LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Emilio Ingrossos första ord om Olivers bebislycka: ”Fantastiskt”

06 apr, 2023 
Emilio Ingrosso, Oliver Ingrosso
Under torsdagen kom den glädjande nyheten att Oliver Ingrosso väntar barn med sin flickvän Zoe-Fay Brown.
Nu berättar Emilio Ingrosso om känslorna över att bli farfar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos stora möte med Hollywood: ”Jag var hög på livet”Brand logo
Bianca Ingrossos stora möte med Hollywood: ”Jag var hög på livet”

Under torsdagens släppte nyheten att Pernilla Wahlgren, 56, och Emilio Ingrossos, 57, äldsta son Oliver Ingrosso, 33, ska bli pappa för första gången.

Det är i podcasten Inga beiga morsor som Oliver släpper två stora bomber. Den första bomben kom när han berättade att han har flickvän, Zoe-Fay Brown. Hur länge de varit tillsammans vill han inte säga men han berättar att de har varit ett par sedan en tid tillbaka.

Därefter avslöjar Oliver även att paret väntar barn. Vidare fortsätter han berätta om sina känslor för det nya kapitlet i livet.

– Jag tror att jag är relativt lugn. Jag vet inte om det har slagit in ännu, ordentligt, säger Oliver och fortsätter:

– Jag är skitglad ja, men jag tror inte att det har slagit in än helt och hållet heller, jag har snackat med flera män som ska bli pappor och alla säger samma sak, du som farsa fattar ingenting förrän du står och håller i bebisen på BB, säger han.

Annons

Familjen Wahlgrens stora lycka över barnbeskedet

Samma dag som den glädjande nyheten kom att Oliver ska bli pappa har hans familjemedlemmar uttryckt sin glädje över att familjen ska utökas. Lillasyster Bianca Ingrosso, 28, är överlycklig över att hon ska bli faster, vilket hon skriver till Hänt.

”Vi alla är helt överlyckliga att få en liten bebis till familjen och Oliver och hans sambo kommer bli världens bästa föräldrar ”, skriver Bianca i ett privat meddelande till Hänt.

Även mamma Pernilla är såklart glad över att snart kunna välkomna sitt första barnbarn till världen och att hon ska bli farmor. Genom ett inlägg på Instagram beskriver hon sin glädje.

”Tänk att min förstfödda- min älskade älskade Oliver Ingrosso ska bli PAPPA…!!! Och att jag ska få bli NONNA/ Farmor…!! Känns som igår - fast ändå inte - när Olli var min lilla bebis - och den otroliga lyckan jag kände när han kom till världen & jag fick bli mamma för första gången! (Bild 3!). Nu har Olli vuxit upp till en varm, kärleksfull, omtänksam och trygg vuxen man. Och en sak är säker. Olli kommer bli VÄRLDENS bästa pappa, och den här lilla bebisen kommer bli TOKÄLSKAD av oss alla!!! Är så otroligt glad för er skull älskade Oliver & Zoe!!!Vilken OTROLIG RESA ni har framför er…! Ps. Nonna Pernilla laddar inför alla barnvaktsstunder som komma skall.”Count me in!”, skriver Pernilla på Instagram.

Emilio Ingrosso bryter tystnaden om att bli farfar

Nu berättar även pappa Emilio om hur det känns att för första gången bli farfar. I ett meddelande till Hänt delar han med sig av glädjen.

"Det är fantastiskt att Oliver ska bli pappa!!!", skriver Emilio och fortsätter:

"Jag älskar ju barn så det blir en helt ny erfarenhet i livet! Det sägs ju att barnbarn är livets efterrätt! Efterrätt gillar vi ju alla!!!"

FOTO: Karin Törnblom/TT, Charles Hammarsten/TT

Annons