Ellen Bergströms oro efter systerns sena missfall

Ellen Bergströms oro efter systerns sena missfall
Igår avslöjade Ellen Bergström att hon och Niclas Lij väntar barn tillsammans.
Nu berättar skådespelaren om den stora oron för bebisen – och den enorma lättnaden efter ultraljudet.
”Jag har mått psykiskt dåligt”, säger Ellen Bergström på Instagram.
Annons

Igår avslöjade skådespelaren Ellen Bergström, 29,  den glada nyheten att hon väntar barn tillsammans med pojkvännen, den tidigare Bachelor-profilen Niclas Lij, 34. Paret träffades för två år sedan under ett speeddating-event där Niclas var konferencier.

I Hänts podcast Vad har Hänt? har Niclas berättat om de starka känslorna.

Annons

– Det var som två magneter som drogs till varandra och sedan den kvällen, det var den 17 november, då har vi i hängt i princip varje dag. Det var inget snack om, ska vi träffas ska vi inte träffas, båda var bara så: fuck spelet, du och jag, vi ska ses, sa Niclas Lij i Vad har Hänt? tidigare i år.

Annons

Under gårdagen la Ellen Bergström ut en bild på Instagram där hon i rebus-form avslöjade graviditeten. På bilden sitter Ellen på en explosion, en smäll. Ellen på smällen, helt enkelt.

Senare bekräftade Ellen för Expressen att hon och Niclas väntar barn och att hon är i vecka 14.

– Det känns jättekul. Men jag visste ju inte hur jobbigt det var att vara gravid med alla hormoner och dylikt, säger Ellen Bergström till tidningen.

Oro och lättnad

På sin Instagram story berättar nu skådespelaren om anledningen till varför hon ville berätta om graviditeten så pass tidigt.

Annons

– Många andra brukar gå ut mycket senare, men jag kände att för mig kändes det mer skönt att gå ut med det nu. För om jag hade väntat är det som om att jag tror att någonting ska hända och jag hade ju varit jätteorolig över att nånting ska hända. Och jag har mått psykiskt dåligt och varit väldigt ledsen och så, säger hon i sin Instagram story.

Ellen berättar också att hennes syster drabbades av ett sent missfall, något som har gjort henne ännu mer orolig.

– Jag och min syster är jättenära varandra verkligen, så det är klart att jag är både jätteglad, men jag är också livrädd. Men vi var på ultraljud idag och allting sig bra ut och när jag sig att hjärtat slog … alltså jag bara ”tack”. Allting är bara väldigt nytt allting och jag har haft jättemycket hormoner, alltså wow, säger Ellen Bergström.

Trots all oro är hon väldigt glad över graviditeten. Bebisen beräknas födas i vår.

– Men förhoppningsvis så kommer det en liten bebbe den 14 april. Eller ja, kanske inte exakt det datumet då, men den 14 april – en liten vårfjäril, säger Ellen Bergström.

Annons

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…