Följarna jublar – tror Ellen Bergström är gravid efter bilden

Följarna jublar - tror Ellen Bergström och Niclas Lij väntar barn efter bilden: ”Stort grattis”
Ellen Bergströms nya bild på Instagram lämnar följarna frågande. På bilden syns Ellen uppe på en stor eldslåga som sambon Niclas Lij framnalkar. ”Ellen på smällen?” frågar sig en följare. Bland kommentarerna finns också flera gravidgratulationer, och Ellen har gillat flera av dem.
Annons

Den tidigare Bachelor-profilen Niclas Lij, 34, fann kärleken i tv-profilen Ellen Bergström, 29, kort efter inspelningen i TV4-programmet. Paret träffades på ett event för speeddejting där Niclas agerade dejtingexpert, men då Bachlor fortfarande sändes på tv tvingades de smyga med sin kärlek tills säsongen fått sitt slut. Slutligen tog Ellen och Niclas mod till sig och under vintern 2017 bekräftade de sin relation.

Annons

– Det var som två magneter som drogs till varandra och sedan den kvällen, det var den 17 november, då har vi i hängt i princip varje dag. Det var inget snack om, ska vi träffas ska vi inte träffas, båda var bara så: fuck spelet, du och jag, vi ska ses, sa Niclas Lij i podcasten Vad har Hänt? tidigare i år.

Relationen tog nya höjder när paret flyttade ihop – och i våras avslöjade Ellen att hon tagit beslutet att sälja sin lägenhet för att satsa helhjärtat på ett gemensamt boende med Niclas.

Annons

När Niclas Lij gästade podcasten Vad har Hänt? hintade han om att paret ville ha barn, men förklarade då att de inte kände något stress inför att skaffa barn inom den närmaste tiden.

– Både jag och Ellen tycker om barn väldigt mycket. Det är ingen stress. Men förhoppningsvis kommer det väl komma inom några år i alla fall, säger Niclas.

Han erkände samtidigt att han var mer inriktad på barn än bröllop.

Annons

Så barn kommer komma innan bröllop?

– Ja, det tror jag, sa han då.

Och efter en ny bild som Ellen Berström delar på Instagram är följarna övertygade över att paret nu väntar barn ihop. På bilden syns Ellen sittandes uppe på en eldslåga som Niclas framnalkar – och i en text till bilden ber Ellen följarna att lösa rebusen.

”På smällen?”, frågar sig en.

”Haha ja bästa rimmet oxå, Ellen på smällen!!!!!! GRATTIS”, skriver en annan.

View this post on Instagram

Rebus… 🙈❤️

A post shared by Ellen Bergström (@ellenbergstrom) on

Gratulationerna strömmar nu in i kommentarsfältet och Ellen Bergström har själv lajkat flertalet grattishälsningar.

Hänt har sökt Ellen Bergström för en kommentar.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…